Nazim Mee Udang

Nazim Mee Udang

Hari Isnin lepas, saya dapat merasa Mee Udang di tempat baru….

Sebenanrnya hantar Danial ke Hospital Pursawi gara-gara kene cirit birit dan muntah-muntah.. jadi waktu rehat saya lapar kuar la kejap…

Sekali ternampak Restoran Nazim Mee Udang….

Eh.. nama Nazim, tetiba teringat kat pelakon Nazim Othman…

Tapi yang nyata Restoran tu bukan la milik Nazim Othman yek…….

Kang ramai lak g serbu siap tanya mana Pemilik kedai, kang dah jumpa bukan pelakon … fengsan lak kat situ….hik3

Restoran dia betul-betul sebelah Hospital Pusrawi Kajang… ingat yek KAJANG, bukan yang kat KL tu..

Kang korang g ke KL pastu tanya-tanya kat FB “Sumi, tak jumpa pun Restoran Mee Udang tu?” …haaa. time tu meh sini nak sekeh jap…….

Suh baca betul-betul tak moh baca…….hahahaha

Ada 2 jenis Mee udang kat situ..

Mee Udang Biasa ngan Mee Udang Banjir………

Saya mestila nak cuba Mee Udang Banjir kan……

Dan sekali dapat…. mak aikkkkkkkkk…. banyak ok UDANG nya……..hahahahaha

Adalah dalam 10 ekor dalam mangkuk tu… rasanya sedap, segar dan yang penting tak hanyir dan berbau ok!!

Kuahnya memang marbeles la…………..

Harga semangkuk pun tak la murah kalu makan seorangkan…… baru RM9.50 tanpa service charge dan caj kerajaan………

Jadi pada yang memang kaki makan dan nak cuba merasa menu yang sedap dan best, sila la ke Resotan Nazim Mee Udang di Kajang.

Restoran Nazim Mee Udang,<

No.61, Jalan Raja Haron,
43000 Kajang,
Selangor Darul Ehsan

Selamat menjamu selera!!

9 thoughts on “Nazim Mee Udang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s