Semalam ke Kidzania…………

Semalam ke Kidzania…………

Semalam saya dapat juga pergi ke Kidzania, setelah berminggu-minggu membuat tempahan….

Sebenarnya saya mendapat tiket percuma atas usaha saya men’share’kan FB Group Bactore….. dah lama saya terima hadiah tersebut…. dan baru bulan ni berjaya menebusnya…hik3

Suka anak-anak saya bila bagitahu nak ke Kidzania….

Memula saya cakap nak ke Tesco jer… tapi bila sampai Bandar Utama, mata Danial sangat tajam….. dari jauh dah nampak signboard Kidzania….

Besar juga Kidzania ni… banyak sebenarnya aktiviti yang boleh di buat…..saya berada dari pukul 10 pagi hingga pukul 3 petang… itu pun tak puas lagi anak2 saya menerokai nya..

Nanti saya ceritakan keseronokan dan aktiviti yang anak2 saya lakukan yek… Tak larat nak taip entry wat masa ni… sebab banyak gambar belum transfer lagi..hik3

Apa2 pun ada juga kekurangan dan kelebihan berada di Kidzania… pada yang belum pergi tu… boleh la datang dan rasainya juga… tak cuba kita tak tahu kan…

okla..tak moh banyak citer..nanti panjang lak entry saya ni…

Hari ni saya cuti.. ingat nak ke Pesta Buku Antarabangsa… emm.. tak tahu la dapat pergi ker tidak.. sebab saya kene bawa 2 bodyguard kecil ikut sekali…hik3

17 thoughts on “Semalam ke Kidzania…………

    1. yup….seelok2nya biar derang dah darjah 1 kot.. sbb benda2 ni memerlukan pemahaman juga.

      sebb derang terangkan serba sedikit dn memerlukan mereka mengikut arahan yg di beri

    1. hahaha……….. yer.. better tunggu ILHAM besar…….. tp masa ilham tgh membesar sure ilham dah dpt adik baru..
      nanti kene tunggu adik baru besar..sure dpt lagi adik kan??kan??hahahaha
      jadi seeloknya..tunggu semua besar……… baru meriah g sana reramai……..hahahaha

    1. sumi dah pergi hari isnin tu..bawa anak2 ke sana…hehehe
      beli buku yg nak jer..pas beli baik..sbb banyak sgt dugaan kat situ………hahahaha

    1. lalu boleh jer..tp nak masuk tu yg kene berbayar……..hik3..
      mahal juga tiket nya…kene standby banyak duit kalu ramai anak…….hik3

    1. wei……bestla g……. tp kalu ko tu aku rasa tunggu azim ngan alisya sekolah baru sesuai g..
      tapi mak sure masa tu azwa tak pergnant lagi tau!hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s