Marc Jacobs Set of Multipurpose Pouch + Coin Purse

Marc Jacobs Set of Multipurpose Pouch + Coin Purse

Sapa pernah beli barang secara dalam talian???

Saya pernah beli.. dulu pernah beli dari LAZADA… dan alhamdulilah. barang dapat seperti yang di paparkan dalam website….

Pastu rajin beli PHOTOBOOK punya baucer… dan dah banyak kali redeem la… dan kini siap beli banyak2 sebab kawan2 pejabat pun tumpang beli sekali….

Pastu Boss opis saya berminat nak beli Marc Jacobs punya wallet….

Marc Jacobs Set of Multipurpose Pouch + Coin Purse hanya berharga RM38.00 termasuk kos penghantaran…

Dan alhamdulilahhhhhhhh………………

Berjaya terima dengan kadar yang cepat……..

sebab ikutkan mereka kata akan mula mengepos selepas 2 May 2013….tapi dapat lebih awal seperti yang dijanjjikan….

Okla kan… dapat daripada tak dapat…. risau jer tak dapat..dan barang dapat lain dari yang lain…

Oh ya nak pilih barangan di Groupon atau seangkatan nya ni.. kene pandai pilih..sebab takut nanti salah beli harga yang murha pun boleh jadi murah…betul tak??

6 thoughts on “Marc Jacobs Set of Multipurpose Pouch + Coin Purse

  1. fyna kalau beli selalunya t-shirt. ^_^ alhamdulillah sampai dan betul barangnya.

    kalau nak beli kasut kat online tak berapa nak berani, takut saiz tak ngam ngan kaki nanti.

    1. tu la.. ada juga yg pernah beli tp barangyg di minta lain dari yang lain….
      ikut nasib org kan…kak sumi selalu beli baucer la.. bab2 barang ni kurang sikit la

    1. hahaha………ni purse…… jadi untuk letak duit atau kad la kot…
      org perempuan kan suka mempelbagaikan barangan terutama beg-beg ni…hik3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s