Samsung S4 akan bakal tiba……..

Samsung S4 akan bakal tiba……..

Wahhhhh…………… Samsung ni sungguh laju keluarkan produk kan…..

Kini Samsung S4 pula bakal berada di pasaran tak lama lagi………


(kredit gambar pada Ciklily Putih)

Mesti semua tak sabar-sabar nak menantikan Samsung S4 ni…..


(kredit gambar pada Shakiddo)

Emmmmmm….dengar kata 27.04.2013 iaitu Hari Sabtu ni pelancaran nya…….

Tempat dan waktu tu tak tau la… kene tunggu la setiap hari mereka update kan…….. saya pun tak tau kat mana…..hik3

8 thoughts on “Samsung S4 akan bakal tiba……..

    1. tu la kan….. S4 … Note 3 la… sumer nak lancar tahun ni…

      Dah la Note 2 hari tu kuar ada pink ngan merah pula… hai.. ada jer strategik mereka kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s