Sensasi dari KOREAN sudah tiba!

Sensasi dari KOREAN sudah tiba!

KFC kalu tak keluarkan makanan baru memang tak sah kan? Kalu dah keluarkan sure la nak merasa…… nanti bila habis promosinya..x dapat la pula rasa………….

Wah… menunya nampak lain dari yang lain…

Ada sayur, ada kentang wedges, pastu ayamnya perghhhhhhh….. menarik sungguh tu..

Jadi saya pun beli la.. ada 2 jenis set, 2 ketul atau 3 ketul… di sebabkan nak merasa, ambik la juga 2 ketul dulu…….

Mana tau kalu sedapppppppp leh la ulang lagi kan?

Dan saya pun pesan……..

Ok……. saya x dapat apa  ditunjukkan dalam gambar……

Sayurnya belum siap lagi, pastu di ganti dengan sayur salad biasa tu….

Ayamnya pula cukuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp tak puas hati ok!

Saya ingat ayamgnya macam dah salut sekali semua……. rupa-rupanya ayam spicy hanya dicurah di atasnya dan ditabur bijan sahaja………………

abcdefghijk………… tu la………..jangan mudah terpedaya dengan iklan semata2……. apa la salahnya kalu masak tu betul2… kalu semuanya rasa yang sama kan best…….

Mana la datang nya KOREAN yek?? orang sana kuat makan sambal ker? rasa manis adalah…………..KOREAN la sangatkannnnnnnnn………..huuhuhu

Tapi kalu nak rasa sila la………. tak baikla kan kita nak sekat nafsu makan orang……. at least merasa dari membaca……… jom KFC!hahaha

22 thoughts on “Sensasi dari KOREAN sudah tiba!

    1. ooo.. kimchi ke namanya… entha la.. x pernah makan pula kimchi tu….

      ye la.. iklan nampak besar. dpt kemain kecik.. terutama yg ada udang dulu tu……

  1. tulah.. tapi ok gak dia salut sket, yg tu ajer pedas. leh anakanda ku yg tak tahan pedas tu makan. hehehe. mak bantai makan kulit jaaa…

    1. tu la.. memang tak aci ok!! kak sumi bayangkan dah salut semua. sekali setakat sapu..

      baik jer beli ayam spicy jer.. pastu bubuh sendiri…..huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s