Bila Huzaiman kene GEGATA

Bila Huzaiman kene GEGATA

Pagi tadi ada nampak macam merah2 kat pipi Huzaiman…….. ingat kene gigt semut ker apa………. so wat tak kisah la…

Bila petang tetetiba my IR tegur, tangan dan kaki Huzaman nampak ruam banyak. Terus tetib rasa panik kejap…….hahahaha padahal masa tu kat Tesco Semnyih sedang membeli belah barang dapur.

Sempat la ambik bedio kar KEEK……….hik3

Tu la dia…..segak semua dah menjadi kegilaan KEEK, apa2 update kat KEEK lak….. Twitter dah semakin saya tinggalkan, hanya akan guna bila tengah boring gila……..hahahaa

Bila balik, singgah la ke Klinik ambik ubat kan…….. Doktor kata dia kene GEGATA………..huhuhu. Alergik pada sesuatu seprti dia ada pegang benda ker, lalu kawasan memana ker… sebab kat rumah dia sorang je kene.

Tak mungkin alergik makanan kan… mesti ada la tu dia pegang…huhuhu

 

Gini la jadinya bila dapat yang aktif kan………….

Hengat leh duduk diam pas bubuh ubat…….. mak aik.. leh dia buat jambatan badan kat kerusi ni…. selamba dia jer panjat, pastu wat rentang badan gitu…

Haih…. anak seksa ibu ok!

Jadi harap2 Huzaiman akan sembuh esok la… kalu idak… Isnin ibu akan jadi susah hati woooooooooo……….huhuhuhu

6 thoughts on “Bila Huzaiman kene GEGATA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s