Bowling Persahabatan untuk Kaki-kaki Novel

Bowling Persahabatan untuk Kaki-kaki Novel

Cerita dah lama… tapi baru sempat nak update…….huhuhuhu…. maaf yek kengkawan. Sekarang tak ada masa nak update…… walaupun keinginan nak buat tu ada….huhuhuh

Pada 24.02.2013 bertempat di Bowling Metro kajang, di adakan bowling persahabatan anatara kaki-kaki novel. errkkkkkk… kaki novel… hehehe… ngaper? tak percaya ker? saya kaki novel ok!hik3

Ala…. tak jauh jer.. kat Bowling SuperBowl kat Kajang…….. Sebab dekat ngan umah saya tu yang saya g turun,… kalu nuuunnnnn kat KL tu.. agak susah sikit kot… tengok keadaan la kalu nak g..hik3

Pukul 9.30 pagi saya sampai….. dah dekat. x perlu la nak rushing2 kan… saya bawa 2 orang anak bujang saya jer….. lagi 2 orang saya tinggalkan ngan ayahnya..hik3

Tak tau pula makanan pagi di sediakan…….. jadi apa lagi.. ambik kesempatan la makan kan….. maklum la keluar tak makan… jadi perut pun lapar……

Sampai jer sana terus berkumpul……. ni kumpulan Firman dan Hilman….hahahaha……..peramah2 kakak2 dan adik2 semua….hik3. Kami adalah dari kumpulan Melur Jelita…. yeahhhhhhh!!!

eh.. kami ada group sendiri tau dalam FB. rajin la bercerita pasal kisah Firman dan Hilam.. ishk… tak lama lagi kuar lagi watak baru.. 26.04.2013 ni pelancaran buku baru dari kak Melur Jelita ni…hik3

Kak Zu tengah bagi penerangan…….. Sedang memasang statergik…….hahahaha………

Bersama penulis……. errk….. maaf la, tak ingat dah namanya…. huhuhu

Hahaha….. sempat ambik gambar kaki sebelum acara bowling bermula…….

Cer teka kaki siapa kalu pandai…hik3

Sebelum main…… harusla berposing bersama rakan seperjuangan…..hik3

Berdiri dari belakang kiri : Kak Zu, Kak Zaiton, Kak Mawar, Kak yong, ok… lagi 3 kanan udah lupa namanya……….yang tahu Mieza, Nur ngan Yatie (betul tak??) waaaaaaaa. *tolong! *tolong!

Kami dari Group Hilam…….. hik3………… Yeahhhh!!!

Ini pula dari group Firman ….hik3

Ok…. tak sah kalu x der anak2 kan…….. sibuk nak ikut….. bawa jerla..hik3

Malas nak tulis panjang lagi.. tengok jerla aksi memasing di bawah…hik2

Inilah penyokong kami……. hik3…. masing2 menyokong bila ada yang masuk longkang, yang strike, yang spare… dan juga yang tak dapat apa2….keh3

Terbaik la korang!!!!!!!!hik3

Ini pula keputusan markah masing….. tapi saya tak derla snap semua. ini jer yang sempat…hik3

Nampak sangat banyak yang masuk longkang kan??kan?? emmmm..siapa agaknya tu?? hik3

Hanya untuk keputusan terakhir jer saya sempat snap 1. yang geng Firman tak dapat nak snap.. sorry geng!

Errrk…….. 97 markah jer?? hahahaha………. nampak sangat saya banyak masuk longkang…. jadi sapa nak lawan saya…. boleh la.. konpem orang tu mudah menang!! kah3

Inilah barisan penulis yang mempromosikan buku mereka secara tak langsung……..

Sesiapa beli leh terus dapat tandatangan la terus……..

antara buku-buku yang di jual : Chdin Rak Ter, Mrs Kertu dan Kau yang pertama dan terakhir.

Ok….. selepas main sambil gelak2 kan… acara yang di tunggu mestila acara bergambar…… hik3……

Bab bergambar tak yah cakap.. tak perlu tunggu, semua bersedia… tinggal snap jer….hahaha

 

Best dengan mereka…….. sporting dan gila-gila!! Tak sangka la pula.. mereka semua peramah……. senang bertegur sapa…….. masing2 bestttttttttt!!!

Ok… lepas main kami di jamu dengna nasi ayam……… sedapppppp ok!! siap tambah 2 kali…….hahahaha

Ewahhhhhhh… masing2 sempat joget dangdut lagi sementara menunggu keputusan….. hahaha….

Ada bedio nya ok!!……. kalu tayang kang nanges semua tengok gelek masing2……..hahahaha

Ok… malas nak cakap.. dah tentu la kami tak menang… dapat hadia sagu hati jer….. ehhhhh.. ok la.. yang penting kami dapat bertemu dan mengeratkan silaturahim bersama……..

Macam biasa….. acara bergambar lagi!!!!!!!!

 

Dan adalah juga gambar berkumpulan beramai-ramai……..

Ini la mereka yang turut serta!!  ramai kan!!

Insya allah…. jika ada lagi acara sebegini, kalu dapat pergi saya akan turun…. kalu tak dapat maafkan saya… mungkin ada masalah dari masa, keadaan atau apa-apa jerla…..hik3

Terima kasih kengkawan dari HILMAN dan FIRMAN…….. saya sayang korang!!!!!

2 thoughts on “Bowling Persahabatan untuk Kaki-kaki Novel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s