Paintball yang mengerunkan tapi menyeronokkan….

Paintball yang mengerunkan tapi menyeronokkan….

Lama betul tak update……… aiseyman…… lupa pula wat entry berjadual…hik3

Ala…. jangan la tak jenguk blog saya…… cian tau.. makluma 3 hari saya berkursus…. ala, dekat jer, sekitar Cyberjaya jer…hik3

Kali ni nak citer pasal PAINTBALL……….. sapa pernah main???

Ini adalah pertama kali bagi saya……….

Pernah tengok member selalu post dalam FB gambar2 mereka bermain…… dan tengok dalam Tv jer…… secara LIVE tak pernah ok!

Jadi kebetulan dalam Kursus yang saya hadiri ada pula segmen bermain PAINTBALL!! jadi apa lagi, dengan peluang yang ada ni lah saya mencuba ok!

Sebelum bermulanya permainan ni macam biasa la…….. mesti ada penerangan….

Selepas terangkan serba ringkas, jadi kami dalam 1 pasukan bermain…hik3

Takut ok….. sebab ramai cakap kalu kene ‘tembak’ tinggal kesan 6 bulan kat badan….. ok..ok….. derang suka menakut2kan kaum wanita yang lemah kan??hahaha

Bila saya bermain… memang takut, takut kene tembak….. tapi bila lawan kehabisan peluru….. pergh…… bestla menembak jer……..hahahaha

Walaupun takut, tetap seronok……. jadi amacam?? ada sesiapa yang nak lawan saya?? hahahaha…………

Tapi kalu boleh, saya nak duduk belakang jer……. x nak duk depan…… takut wooo kene tembak……….

Apa2 pun sangat seronok mencuba……… sekurng2 nya ia menjadikan satu pengalaman yang manis untuk saya juga!!

2 thoughts on “Paintball yang mengerunkan tapi menyeronokkan….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s