Apabila Iskandar tidak sehat. …

Apabila Iskandar tidak sehat. …

Semalam Iskandar dah mula demam…dan mula tak nak makan….. tapi saya paksa juga makan roti sebab nak makan ubat kan…

Pagi ni macam biasa hanya dia ke Day care..maklumla cuti sekolah dah bermula. ..tak ada org nk jaga dirumah…

Bekalkan ubat demam + tahan muntah + serbuk air garam….. ialah takut dia muntah2 kat sekolah tu kang… sebab dia biasa bila kene demam mula la buang segala isi…

Dalam pukul 11 pagi Ustazah Pasti call bagi tau Iskandar dah lembik sebab dah 5 kali muntah2! !!

image

Apa lagi…saya terus la balik.. x kan nak tunggu sampai balik kerja baru nak g klinik kan? Lagi pun ini dah banyak kali terjadi…maka x boleh tahan la.. terus jer bawa Iskandar ke Hospital Kajang.

Biarla lama…pun lama la… janjji puas hati sebab bila g klinik biasa… mesti bekalkan ubat jer… saya risau badan dia menjadi lembik lagi…nanti semua dia nak makan… udah la kurus…. makin  kurus la lagi….

image

Dari pukul 12.00 tengahari samapi sekarang dah pukul 2.50 petang masih belum lagi jumpa Doktor. .. dari demam dah kurang sikit demamnya…

Gini la kalu pergi Hospital Kerajaan kan…huhuhuhu

2 thoughts on “Apabila Iskandar tidak sehat. …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s