The Mall bakal di tutup?

The Mall bakal di tutup?

Semalam saya ke Parkson The Mall……

Ada jualan penghabisan stok untuk menghabiskan barangan di Parkson. ..

Dari best buy…10%..50%…70%..80% semua ada…

Tapi tak semua barang rasanya kot…. saya rasa macam jualan murah yang setiap bulan punya jer… murah lagi kot kat Sogo…

Kene pandai pilih la… memang nampak ada sale…tapi x semua barang yek!!

Sapa nak ke Parkson sila la datang…sale sehingga ke 30hb Mac 2013

Kat Ground floor pun banyak juga barangan yang murah2. ..macam kat jalan TAR la pulak…hik3

Tapi memang banyak kedai di The Mall dah tutup….. dengar kata Sunway Managment yang akan ambik alih… tapi tak tahula bila..

Dulu kat The Mall ni la saya suka datang…dulu ia dikenali sebagai Yaohan… dan ayah saya selalu bawa kami sekeluarga disini selain di Chow Kit Road.

Kemudian..masa sekolah rajin datang bersama rakan2 sebab ada permainan di tingkat 4… kira theme park kos murah la….main sampaiii habis duit belanja sekolah..hik3

Kemudian. .x sangka bila bekerja di PWTC saya menjejakkan kaki lagi disitu. … dan memang disitu la syurga membeli belah diwaktu tengahari. ..

Kini opis saya telah pun berpindah di Putrajaya. ..dan Alamanda pula yang menjadi sasaran saya sewaktu tengahari. .hik3

Pasti ramai yang ada kenangan bersama The Mall… tak tahula selepas ini kompleks membeli belah atau akan menjadi bangunan lain…

Tapi rasanya tempat ini sangat syrategik dari segi pengangkutan sebab ada Komuter dan juga LRT…

Kini The Mall menjadi salah satu sejarah dalam hidup saya… banyak kenangan disitu..hehehe

5 thoughts on “The Mall bakal di tutup?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s