Sekitar di Nuffnang Bash Party yang lalu…

Sekitar di Nuffnang Bash Party yang lalu…

Ok..ok…..tau la sindrom malas semakin menular……… semakin malas pula sejak leh update entry melalui HP kan…. wah…..sangat eksyen yek!hahaha

Tak mo banyak citerla…….. meh kita tengok gambar……. nak citer banyak2 pun korang bukan tau apa terjadi……. so… saya letak gambar banyak2 jerla yek..hik3

 Lokasi : LUST KL

 Staff nuffnang yang ditugaskan menerima tetamu

 Mat Tiger cuba meniaga di ‘wish wall’ Nuffnang

 Goodies bag yang banyak barang dalam nya.

Antaranya : Tuala, sabun mandi, ubat pembasmi kuman tangan, krim apa ntah, badge nuffnang

Sebelum masuk kita bergambar dulu

Dari kiri : Mat Tiger,saya, Sha Lala, Fazrol

Jumpa pula Nisa Kay dan Pen Merah yang sekian lama tak berjumpa

 Suasana dalam yang telah pun dipenuhi dengan pengunjung

 Ada ruang tempat teka muzik. Saya tak masuk pun sbb bukan pandai pun nak teka..hahaha

 Kudapan yang dihidangkan sementara makan malam disediakan

 Ok..ambik lagi gambar dengan Fazrol…hik3

 Bersama Cik Lily Putih

 Bersama Rina staf Nuffnang

Bersama dengan Dyana terima kasih sudi tegur…

 

 2 jejaka yang pertama merebut makanan……… giler lapar ini orang ok!!hahaha

ok..sebaik ada gambar saya tengah makan……..hahahaha

Pas makan masuk balik……… ambik gambar lagi la kan…….hik3

 Bersama Nicholas…….. dia dah berhenti dari Nuffnang dan sekarang bekerja dengan Digi…hik3

 Bergambar bersama jejaka2 yang sangat happening…

Dari kiri : si budak jambu, <— kawan dia, saya dan Shah

Ok………. dah puas bergambar ngan blogger yang sempat saya tangkap untuk bergambar… sekarang masa saya pula untuk berposing bersama Sha Lala pula…hahaha

 

 Dah penat bergambar kami keluar….

Pastu bagi baucer dan dapat air buah….


Entah apa rasa airnya……….namanya BLUEJITO MOCKTAIL…

kami kongsi berdua………. boleh la tuk pembasah tekak kan?hik3

 Bersama Sha pula semasa di luar

Kemudian masuk balik jap….sebab nak cari mak merah ni ha……….

 Rupanya mak merah ni melepak kat tingkat atas……..padanla tak jumpa..chisss

Pastu dengar bunyi orang nyanyi2 lagu Happy Birthday….

Rupa-rupanya kek dah dibawa keluar untuk diraikan…

 Pas tu lepak luar balik…… sempat la bergambar reramai

 Sumer kene paksa pakai tema PINK……wakakaka

Tension saya ok….tunggu nama naik,…………sekali mamat ni pula namanya yang naik……..

Dapatla Lucky Draw kan…….

Sebelum balik…. bergambar dengan mereka lagi..

Dari kiri : Rayyan, Lily, Saya, errk…tak tau nama, Nisa Kay dan si budak jambu

 Jadi sebelum balik…….ambik gambar lagi kannnnnnnn………..

 Gaya sopan……….

Gaya kurang sopan………..hahahaha

“Selamat Ulangtahun yang ke 6 Nuffnang………. semoga dapat memberikan saya lebih rezeki dan ditambahkan rezeki untuk saya di masa akan datang”

errkkkkkkkk……..boleh kan ucapan gitu?hahahaha

Macam ucapan untuk diri sendiri jer kan??hik3

Ok……… tak lupa juga…..terima kasih kepada Eyriqazz yang sudi tumpangkan saya dan sha lala dari LRT ke Party Nuffnang……….. lain kali leh jumpa lagi yek!!!

7 thoughts on “Sekitar di Nuffnang Bash Party yang lalu…

    1. yela…….. bukan tak tau.pernah buat.tp tak tau pula ada secanggih gini. maklum la baru pakai smartphone…..huahuahauhau

      Lawakan kak sumi pakai pink..keh3

    1. yela… sebaik ada…. kalu tidak memang x der la…

      dah ko dtg ada la… apa daaa…..hahahaha

      eh… mana coverage ko g Briani Kafe tu?? dah buat lom??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s