Thomas and Friends untuk Zulfadhli

Thomas and Friends untuk Zulfadhli

Harijadi Zulfadhli dah lepas…tapi x berkesempatan nak beli mainan nya….

Tak tau la…kenapa Zulfadhli ni sangat suka dengan Thomas and Friends punya koleksi….asal nampak dia akan teruja…

image

Hari ni berkesempatan mencari hadiahnya….. dan akhirnya membeli la mainan Thomas and Friends untuknua di Sogo…

image

Lihatla…x sabar sungguh dia bila dapa tahu mainan nya dah dibeli….

image

Suka la dia…..

Pas ni mesti tido pun dengan Thomas and Friends. …hahaha…

image

Hanya RM89.90..walaupun mahal tetapi besar dan puas hati sebab ada melody uang banyak ubtuk didengar setiap hari…hahaha

Ok..ni sapa yang teruja..ibunya atau anaknya?? Hahaha

Ejam…rasanya hari ni jer kak sumi dah updated thru mobile sebanyak 2 kali…wakaka

One thought on “Thomas and Friends untuk Zulfadhli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s