Entah apa sebabnya…

Entah apa sebabnya…

Hari Isnin lepas… hidung Huzaiman ada bintik merah dihidung… selepas sehari dia membesar dan macam melecet…

image

Kemudian saya bawa Huzaiman g ke klinik…. dan doktor pun x tau kenapa.

Jadi dia bekalkan 2 jenis ubat sapu… ubat ezerra untuk pelembab dan ubat sapu yg doktor bagi tau ia ada steriod…

Selepas beberapa hari… merah dihidung nya kacam tak der kesan perubahan walaupun x la menjadi semakin besar…

image

Huzaiman x sakit…tak garu..tak gatal dan bila saya cuba sentuh dia tak juga melarikan diri…

Bermakna ia tidak sakit atau adakah dia sangat kuat menahan sakit??

Nampaknya esok saya terpaksa bawa dia jumpa Doktor Pakar Kulit ubtuk memastikan apakah penyakit tersebut.

Rosau juga nanti luar nampk macam x der apa2 tapi belah dalam nya di sebaliknya pula….

Doa2 kan semoga tiada apa2 yang berlaku pada Huzaiman. ..dan dia kembali sembuh dan kacak seperti biasa…..

Ok… ni update melalui HP lagi…wah..makin galak la pulak… Ejam telah mencabar saya untuk menulis lebih kerap!! Hahaha… tgk la..kalu berjaya yek! ! hik3

6 thoughts on “Entah apa sebabnya…

  1. Kalau saya, bab-bab kulit ni saya akan cuba Drapolene dulu.. so far alhamdulillah… tapi kena gi pakar tu… insya allah..tak de apa🙂

  2. InsyaAllah takde apa2 tu kak, alergik makanan kot, nnt update semula apa kata doktor yer.

    *p/s: cabaran sehari 1 update dah ok, apa kata up lagi sehari 2 kali update…hehe (poyo aku ni nk ajak blogger hebat update blog padahal blog aku blog level bawahan jer pun…haha)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s