Cubaan PERTAMA update melalui HP….

Cubaan PERTAMA update melalui HP….

Selamat pagi! !

Hari ni hari Sabtu…ada yang bekerja ari ni ker? Hari ni ada kenduri kawen kawan my Ir…jadi macam biasala… tugas pepagi mengemas apa yang patut…

image

Semalam bawa Huzaiman g klinik…tak tau la apa pasal hidung nya macam kene kudis…

Tapi bukan kudisla… dia merah tonpok betul2 atas hidung yg bahagian ujung…

Doktor bagi ubat dan saya harap dalam 2-3 hari cepat sembuh. Sebaik dia x garu2 hidung nya…mungkin tak gatal kot.

Ok la.. ni nak test..jadi ker idak update blog guna hp..iala zaman it..semua dihujung jari kan?

Kalu menjadi..pas bi best la update selalu kan…hahaha. … ok la.. selamat berhujung minggu yek kengkawan!

Thanks Ejam sbb tolobg bg tau aplikasi yang leh update blog…hahaha

7 thoughts on “Cubaan PERTAMA update melalui HP….

  1. kah3…
    br try hapdet dr enpon ker k.su?
    lmbt arr k.su neh…hahaha
    sy sudah penah hapdet entry blog dr enpon jgk…dr NOTE II jgk cam k.su. hua3
    pstuh sorok blk entry tuh…hahaha
    sj test try jerk punnnn…nak tgk canggih ker idak…haha

  2. hooreyy…berjaya pun update blog dr henset canggih tu, apa guna henset tonyoh kalau tak guna sebaik mungkin kan…
    kini tiada alasan lagi blog tidak berupdate..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s