[LIRIK LAGU] Penyesalan – Zarul Umbrella

[LIRIK LAGU] Penyesalan – Zarul Umbrella

[LIRIK LAGU] Penyesalan
Penyanyi – Zarul Umbrella

Andai bisa kuunduri, memutarkan  waktu..
Takkan aku terus berdiri dalam gundah ini…
Sendiri….

Andai mampu ku miliki hari yang telah pergi…
Namun pasti esok bukanlah hari untuk ku lagi….

chorus ;
Benar ia terjadi…atas angkuh sendiri…
Benar itu semua terjadi…sesal ku tak terperi

Tuhan ampuni aku…kerna menolak cintaMu
Ampunkanlah hamba kerdilmu yang tak layak berdiri

Diatas bumi suciMu…
Diatas kebesaranMu…

Benar ia terjadi…atas angkuh sendiri…
Benar itu semua terjadi…sesal ku tak terperi

Tuhan ampuni aku…kerna menolak cintaMu
Ampunkanlah hamba kerdilmu yang tak layak berdiri

Diatas bumi suciMu…
Diatas kebesaranMu…

Nyata esok bukan untukku…sesalku tiada erti lagi….
Biar aku pergi membawa akhir penyesalan ini…

***************************************

Mendayu-dayu lagunya semoga ianya menyentuh setiap jiwa yang mendengarnya, amin

Jangan menyesal kalau tak dengar lagu ni hehehe
Zarul Umbrella

2 thoughts on “[LIRIK LAGU] Penyesalan – Zarul Umbrella

  1. Lagu ni memang best kak..dah dengar beberapa kali dah..hehehe

    P/s : Pasal karikatur tu, lebih mudah kalau boleh like dan communicate kat page Koleksi Edana..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s