Sepetang Bersama Blogger bukan best pun sebab………….

Sepetang Bersama Blogger bukan best pun sebab………….

Semua cerita pasal Sepetang bersama blogger 2013 yang berlangsung pada 26 Januari 2013 hari Sabtu tempoh hari……….

Banyak juga yang dah buat entry bergambar…… antaranya :

Blog Sharidawati

P1011067

 Blog Nisa Kay

Bersama junior aku suatu ketika dahulu di MAS, pengacara petang itu..Karl Shafek..

Blog Zarul Umbrella

Sepetang bersama Blogger 2013 34

Blog Eyriqazz

Wei……..banyak la sangat yang update ok………… banyak…… korang g jerla GOOGLE pastu letak kata kunci : Sepetang Bersama Blogger 2013 haaa………… konfirm banyak yang kuar …….

Tapi………. saya bagi tahu korang……. ini  semua POYO jerrrrrrrrrrr……………… bukan best sangat pun….. di ulangi bukan BEST sangat pun……..

Sepetang Bersama Blogger bukan best pun sebab………….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 .

.

.

.

.

.

 .

.

SAYA TAK DAPAT JOINT……………..TAK DAPAT JOINT!!!!

uwaaaaaaaaaaaaaa sedih ok. Teringin sangat nak pergi.Siap dah bagi nama…….. dan menjadi orang yang ke 100 register tuuuuuuuuuu……….. pastu dah la masa tahun 2012 tak dapat pergi…….. kali  ni pun tak dapat pergi……..

Ahhhhhhh……………… tak kira…. Tahun 2014 (walaupun lambat lagi akan berlaku) nak pegi jugaaaaaaaaaa…………

Semoga ada sinar kebahgiaan untuk saya di tahun depan……….AMIN

11 thoughts on “Sepetang Bersama Blogger bukan best pun sebab………….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s