Kenapa saya ingin tersenarai di dalam bloglist Abang Ensem’s Blog

Kenapa saya ingin tersenarai di dalam bloglist Abang Ensem’s Blog

Kenapa saya ingin tersenarai di dalam bloglist Abang Ensem’s Blog’

Agak-agak korang kenapa yek?? kenapa??

Adakah kerana dia hensem??? ye ker?? ishk.. korang ni pernah tengok dia ke belum… ni ha.. saya perkenalkan pada korang…

(terima kasih pada Mat Tiger atas gambar hensem ini)

Perrgggggg……………… bukan calang-calang orang pakai yang pakai baju pink ni tau…dan yang penting dia ni seorang yang kaya raya ok………….

Yer… kaya raya………….. kaya raya dengan ILMU HARTANAH….muahahaha….

Banyak gak tips yang saya perolehi dari blog Abang Ensem….. ishk… time nak taip nama bang ensem tu… tetiba macam Parkinson pula hahahaha *tak leh blah nama blog dia…hahaha

Jadi marilah saya senaraikan ‘Kenapa saya ingin tersenarai di dalam bloglist Abang Ensem’s’ :

  1. Blognya memang banyak info, tips, trick, cara, kaedah dalam menguruskan hartanah (ye ke…macam la saya baca semua)
  2. Blognya mempunyai pengikut…majoriti mak-mak orang… (macam saya)
  3. Blognya tak dela gossip banyak pun…tapi kebanyakkan anak-anak dara ramai yang duk follow dia…
  4. Blognya dah saya baca…dan sekali sahaja pernah bertemu….
  5. emmm………. x der idea nak tulis lagi… sbb hanya mengharapkan memang nak masuk list jer………hahahaa

Cukup kot…………… kang bubuh banyak-banyak……dah macam baca blog Abang Ensem lak…bukan baca blog sumijelly………. hahahaha

Tapi hari tu dia ada tanya nak cari PA.. dan saya telah pun mengofferkan diri pada dia.. siap pakej 4 bodyguard lagi……….tapi malang nya… tawaran yang saya bagi dia tolak mentah-mentah…sedih ok…huuhuhu

Tak perla……….. yang penting entry saya ‘Kenapa saya ingin tersenarai di dalam bloglist Abang Ensem’s Blog’ telah pun siap ditulis… (macam nak  buat karangan sekolah lak)

Jadi………saya harap…harap..mengharap..berharap…diharap dan terharap la sangat supaya Blog SUMIJELLY.COM tersenarai dalam bloglist Abang Ensem (ishk…tetiba parkinson lagi bila taip nama dia…hahaha)

Saya dengan ini berharap……selepas blog saya tersenarai dalam Bloglist Abang Ensem……. ramai la jejaka-jejaka ensem akan membaca blog saya ini selepas ini…….

Sekian dahulu karangan saya untuk kali ini… harap Cikgu Abang Ensem menerima karangan saya seadanya…..

PLEASE………..PICKME!!PICKME!!

One thought on “Kenapa saya ingin tersenarai di dalam bloglist Abang Ensem’s Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s