Menjelajah ke BBW..

Menjelajah ke BBW..

Eh..eh.. lupa citer… hari tu g BBQ..eh..silap… BBW hahaha.. tertulis bbq lak.. hengat makan jew…..

Ala.. Big Bad Wolf… memula dengar tu macam pelik. sbb ada WOLF ker?? hahaha. rupanya tempat jualan buku murah besar-besaran… ramai cakap tahun lepas ada….

Ok..mungkin tak pergi. sbb mengandung kot. so, x der masa nak heret perut ke sana sini atau memang tak tahu….hahaha…

Meh la layan gambar jer.. nak citer banyak pun kan beli buku banyak.. beli buku sikit jer.. sebab terlalu banyak sangat pilihan.. jadi RAMBANG MATA……..hahaha

Pintu masuk……… memang menarik betul…. anak2 nampak terus teruja ajak masuk….hehehe

Konon untuk lucky draw la kan….. pas isi dan masuk dalma kotak baru pasan…..my IR cakap :

Entah-entah.. nanti call suh apply credit card.. hahaha

Zulfadhli beria tengok buku…. macam paham. selak kemain..hahaha

Danial mengekor jerla…. suh pilih buku macam biasa.. sure ambik buku kartoon yang kurang ayat. ello.. dah umur 8 tahun. carila buku yang ada banyak tulisan….hehehe

Akhirnya… Zulfadhli dah jumpa buku dia… Thomas and Friends…. ke hulur hilir bawa jer buku tu….. memang peminat setia dia ni…hahaha

Ok. dah jumpa beberapa buku yang di minati…. semuanya dalam RM80.00 sahaja.. tak ingat la berapa kuantiti ambik…hahaha

Dah penat berjalan.. meh la kita mengurut badan….. seorang perabihkan RM3 tuk mengurut….

Cer teka sapa snap gambar?? hahahaha

Pastu anak2 sibuk suh ambik gambar mereka melompat-lompat.. so layan jerla….hahaha

Suka derang…….. hahaha…. tu pun suh ambik lagi… argh… tak kosa ibu oit.. nak mengurut pun tak senang…..hahaha

So. ini la pula pemandangan sekitar di BBW……

So… akhirnya sampai juga saya ke sini…….

Mana tahu tahun depan leh datang lagi….

Tapi rasanya datang time orang tak ramai macam ni ok… sbb masa saya datang waktu org belum gaji.. dan juga waktu malam. so masa ni tak ramai la….

Dah nak balik tu pun dengar announcement kata dilanjutkan ke pukul 12 tgh malam…..hehehe….

Lain kali leh la datang lagi.. buat kat The Mines memang bagus. sebab dekat sikit dengan rumah saya di Bangi tu…..hahahaha

One thought on “Menjelajah ke BBW..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s