Hanif Naufal yang seksi………………….

Hanif Naufal yang seksi………………….

Selamat Hari Jumaat……

Hari ni mood bekerja tak berapa ceria.. gara-2 nak ke tempat parking ada masalah. Jem sampai lewat… pas tu kene park kat luar pula di mana tempatnya lopak2… habis kete saya kene calar balar……waaa

Ok… dari melalak-lalak tak tentu pasal.. baik la kita cuci mata tengok budak debab ni….. semakin hari semakin semangat tul anak buah saya ni,……..

Geram tengok dia…… dengan muka bulat, mata bulat badan bulat, ishk…..segala-galanya bulat…… Bonda nya aka adik saya aka sekilass sedang berusaha keras untuk memberikan susu ibu. Dia berusaha dengan mencuba pelbagaikan cara, teknik serta gaya untuk anak nya yang comel ni….

Ok..ok.tak moh banyak citer… kalu korang tengok dia agak-agak nak buat apa??

Nak gigit?

Nak gomol?

Nak cubit?

Nak cium??

hahahaha

Geram kan?? kalu korang geram… saya nak tengok dia lagi la geram……..

Dah..dah.. tak leh letak bebanyak…… nanti Huzaiman marah, sebab gambar dia tak der……..hahahaha

2 thoughts on “Hanif Naufal yang seksi………………….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s