[PERADUAN] Kongsi kasih sayang bersama Kleenex dengan Sumijelly

[PERADUAN] Kongsi kasih sayang bersama Kleenex dengan Sumijelly

[ENTRY MELEKAT sehingga 30.11.2012]

Perhatian sumer…… seperti yang di gembar gemburkan.. jadi marilah mencuba nasib dengan menyertai peraduan yang saya anjurkan bersama Kleenex……

Sapa nak HADIAH??? cepat angkat KEYBOARD!!! hehehe

Sila baca entry yang ada dalam blog ni…iaitu:

Jadi melalui pengalaman saya bersama Kleneex yang kini sudah pun sebati bersama keluarga saya…. saya ingin berkongsi bersama pembaca di luar sana tak kira tua, muda atau pun sesiapa sahaja…

Senang sahaja nak menyertai nya… Cara-caranya ialah :

  • Tajuk entry : Kongsi kasih sayang bersama Kleenex dengan Sumijelly.com
  • Buat entry blog berdasarkan 4 entry blog yang saya bagi tu beserta sekeping gambar yang ada TISU KLEENEX (tak kisah apa size, apa bentuk, apa gaya)
  • Ceritakan pengalaman ker, kisah menarik ker, sedih ker yang penting kene ada KLEENEX… (dah hadiah pun kleenex mestila sebut kleenex kan?)
  • Saya akan pilih 5 orang pemenang berdasarkan yang menarik dan tertarik.
  • Hadiah akan diberikan berdasarkan 1@2 jenis  TISSU KLEENEX + Voucher RM10.00

Antara hadiahnya ialah :

Kleenex Festive Box Packs, Kleenex 3-ply Ultrasoft Pocket Packs, Kleenex Vintage Pocket Packs, Kleenex Vintage Value Packs, Kleenex Hand & Face Moist Wipes,  Kleenex Hand Sanitizing Moist Wipes

dan juga VOUCHER berjumlah

Haa…….. best tak hadianya? Jadi nak cuba nasib? Apa lagi.. buat 1 entry dan jangan lupa tinggalkan LINK di komen bawah. Pemenang akan saya tentukan berdasarkan cerita yang menarik dan juga ‘creativity’ masing-masing….

Jadi apa kata buat entry tu sekarang supaya mudah saya nak pilih pemenang nya.

Tarikh tutup penyertaan : 30.11.2012

Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

 **Segala perubahan boleh berlaku dari masa ke semasa…jadi pastikan sentiasa datang ke sini untuk maklumat terkini.

Ohya….menjelang musim perayaan ini, benda2 kecik ni korang jangan la abaikan kan……. Apa kata korang erkongsi keriangan dengan Pek Perayaan Kleenex® Share the Softness Edisi Terhad .Ia juga direka eksklusif dengan watak Disney kegemaran anak korang dalam warna merah dan hijau yang menceriakan lagi!

Anak-anak pastinya akan tertarik dengan watak seperti Winnie the Pooh dan Mickey Mouse bersama semua kawan-kawan mereka, seperti mana kita ingin ditemani kawan-kawan pada musim perayaan ini. Jadi dengan Kleenex®, korang, keluarga dan orang tersayang pasti mendapat  kelembutan dan kekuatan yang tiada tandingannya dari jenama tisu muka No 1 di dunia.

Pek perayaan baru ini boleh didapati bermula dari penghujung bulan November eksklusif di  cawangan pasaraya Tesco seluruh negara pada harga jualan RM12.60

Juga, jangan lupa melayari laman Facebook Kleenex® Malaysia – http://www.facebook.com/Kleenex.Malaysia untuk pengumuman promosi akhir tahun yang lain!

Untuk pertanyaan pelanggan: sila hubungi Talian Khidmat Pelanggan Kimberly-Clark di 1-800-82-1188 (bebas-tol) pada hari minggu dari jam 9 pagi ke 5 petang.

6 thoughts on “[PERADUAN] Kongsi kasih sayang bersama Kleenex dengan Sumijelly

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s