Keyword : Beg Sandang

Keyword : Beg Sandang

Entah kenapa la hari ni….ramai nau yang mencari BEG SANDANG dalam sumijelly.com.

Nak kata saya menjual BEG SANDANG tak juga… kalu nak cari TEPUNG MAGIK ker, TEPUNG CHEEZY ker, NOREFAL ke, MIRACLE TAB ke…adalah juga saya menjual…….

Eh.. mehla beli TEPUNG MAGIK saya tu…. ramai dah cuba…. korang tak nak cuba ker? (sempat lagi promote…hehehe)

Bukan sikit yang masuk tu…… dekat 500 orang la jugak… ala.. lagi 3 orang jer.. kira 500 juga kan?? hehehe

Apa yang derang cari yek?

Yang peliknya….. leh pula masuk ke entry yang ni lak :

 http://sumijelly.com/2010/12/05/rm118-50-untuk-6-barang

dan makin pelik lagi…dalam entry tu kisah BEG SEKOLAH bukan kisah BEG SANDANG…dan juga keyword dalam entry ni tak der pun saya tulis BEG SANDANG…. sbb cari dalam google tak der pun kuar…… emmm.. memang pelik tul saya rasa….

Korang rasa pelik tak?

Tak rasa ker??

k la….. malas la nak layan…………… :p

7 thoughts on “Keyword : Beg Sandang

  1. pelik tak pelik la.. kalau masuk UV , untung lah kan..😀 pageview naik .. untungla kan.. eh..betul kan ? kalau lagi ramai yg view lagi untung..? (entahlah…dayah nih baru nak belajar pasal hal2 cam gini)🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s