Demam Drama Adam dan Hawa pulak!!!

Demam Drama Adam dan Hawa pulak!!!

Ishk.. tak boley jadi. tak boley jadi…………..tau la umah saya tak der ASTRO HD kan…. jadi mengharapkan belas ihsan dari kengkawan untuk update citer ni jerla…

Kawan pejabat ramai yang download jadi…. copy paste jer dari mereka…..

Makin layan pula saya dengan Drama Adam dan Hawa ni……..hik3…..

Tapi tak ingat la pulak…. ada ker tidak baca buku nya… tapi nama Aisya Sofea ni memang tak asing lagi ..

Nampaknya……… laris kembali la Novel Adam dan Hawa ni kan?…. sapa dah beli buku ni?? ada ker versi baru kulit novel ni??hehehe

Pas tu kan.. kan.. kat opis saya. siap buat FOLDER tuk movie ADAM dan HAWA gitu…..

Ok…. semalam dah masuk episod 24 ok…… jadi….. mesi ramai tak sabar nak tengok episod 25 pula…… tunggu la minggu depan yek…..

Ishk………… makin syok pula layan..hehehehe

2 thoughts on “Demam Drama Adam dan Hawa pulak!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s