Whatchuwant Pimp My Ride!

Whatchuwant Pimp My Ride!

Saya memang pengguna setia CELOM dan Xpax….. ialah.. ada 2 line telefon… 1 tuk peribadi dan 1 lagi untuk perniagaan…..

Kata ‘businesswomen’ mestila ada 2 line telefon… baru la mudah berurusniaga….hahahaha

Jadi apa kata sertai peraduan Xpax Whatchuwant  dengan mudah sahaja…..

Mudah sahaja…. hanya perlu ikuti langkah berikut :

Kemudian pilih salah satu :

Mana tahu selepas itu korang bakal membawa pulang hadiah lumayan seperti :

 

http://2.bp.blogspot.com/-83_YT7bBjZY/UFmA0mKk2NI/AAAAAAAAJ6E/y9efq0yn1M8/s1600/whatchuwant-prizes.png

 

Menarik kan?? Apa kata sertai Peraduan Xpax Whatchuwant, mana la tahu tuah korang nanti…….

Dan dalam masa yang sama juga, saya juga adalah ahli Nuffnangers juga tau…. kira 2 dalam satu la… eh..kenapa pula kan??

Ha.. jangan tak tahu, Nuffnang pun adakan peraduan untuk Nuffnangers juga kerana Xpax telah pun memberi satu peluang secara ekslusif untuk mengubah KENDERAAN korang menjadi KENDERAAN IDAMAN dengan MTV Pimped My Ride tau melalui Peraduan WHATCHUWANT!!

https://sumijelly.files.wordpress.com/2012/10/6adfd-pimp.jpg?w=500

Ok…. jom tengok kereta yang saya pakai ini untuk di ubah menjadi kereta idaman yang di idam-idamkan. Walaupun saya thau itu adalah kereta milik my IR.. tapi ada saya kisah…..hehehe

Inilah kereta yang sering kami gunakan ke sana kemari…. tapi di sebabkan dah lama kan asyik warna sama, dalam nya pun sama…  mehla saya share apa la angan-angan saya kalu lah MTV dapat realisasikan impian saya ni…

Apa-apa pun.. ENJIN mesti POWER kan….. kalu enjin tak turbo dan power… tak syok gak kalu bawa kereta hebat mana pun…hik3

http://1.bp.blogspot.com/-LlK5w7cZ5ww/ThXFKWeQ_DI/AAAAAAAADaA/D6fqyjW_6wY/s1600/The%2BKing%2Bof%2BFighter%2BWaja%2BEvo%2BX.jpg

Dapat pula tukar pintu yang bolehnaik ke atas…. pergh.. mesti bergaya bila buka pintu kereta…hehehe

http://1.bp.blogspot.com/-41nWxVxPovs/ThXE3d2QeSI/AAAAAAAADZY/B7NJqteiTtw/s1600/Wira%2BEvo%2BX%2Bairbrush.jpg

Ada pula speaker macam tu……. mesti pasang lagu gempak!!

  •  Warna kereta di cat dengan 2 warna tone. Seperti biru + putih, hitam + biru, merah + hitam
  • Tayar dan rim kereta di tukar
  • Sound system kereta di hebatkan
  • Body kereta menjadi seperti kereta racing

Dapat pula kerusi yang empuk dan menarik…… confirm selesa memandu la….

Jadi saya memang mengharpakan kereta WAJA saya tu di tukar menjadi lebih baik dari sebelum nya.. kerana tak banyak perubahan yang berlaku sepanjang saya memiliki kenderaan tersebut.

Jadi wahai Nuffnang, pilih la saya untuk membantu merealisasikan impian saya itu…….

Saya tidak pun mengharap kereta saya menjadi seperti ini :

http://1.bp.blogspot.com/_bTopfrKl1eQ/Sq3ziUI4c5I/AAAAAAAAA0I/MR-xlbBXZhk/s800/wja.jpg

Oh tidak! sama sekali…………………….

Jadi sapa2 nak joint, sila la layari : http://blog.nuffnang.com.my/2012/09/10/wcwpmr/

2 thoughts on “Whatchuwant Pimp My Ride!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s