Betul ker? Apa kata SURVEY?????

Betul ker? Apa kata SURVEY?????

Apa kata survey?????

Memula kene baca ni dulu……….

Pas tu baru baca ni………….

 

Kemudian baca ni pula……….

Betul tak????? hahaha

Eh… nasibla kan kalu sesiapa punya nama appear.. tak teringat nak edit sungguh….hahaha

credit FB Nisa Kay dan Bro Framestone hik3…

3 thoughts on “Betul ker? Apa kata SURVEY?????

  1. setuju dengan Myvitrd tu …. itu adalah respon BLOGGER ESTABLISHED….tapi motif diorang respon sebegitu supaya advertiser tahu KUASA BLOGGER…. kalau tak takkan la CAVENZI boleh TUMBANG di tangan TUAN PUNYA BLOG….

  2. Org dah ada nama memang low classlah nak bagi free pengiklanan dekat blog… tapi org yg merangkak macam aku ni.. nama pun takda.. kalau ada yang nak buat pengiklanan free tapi dengan syarat win2 situation.. aku ok je..🙂

    Tapi dalam zaman sekarang ni mana ada benda percuma.. nak berak pun kena keluar syiling 30 sen

    1. @Myvitrd,
      tu la.. sebeanrnya… pengiklan pun kene lagi bagi juga token kan…

      ada ker org nak buat sesuatu dengna FREe jer… at least bagi la goddies bag tu yg ada guna nya.. ni setakat beg kosong jer.. baik tak yah..

      dah la dtg tmpt nya jauh.. takkan tak kira kot tol, duit minyak dan parking kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s