My First Kleenex® Ultra Soft Fresh Scented Experience

My First Kleenex® Ultra Soft Fresh Scented Experience

Sebut sahaja BILIK AIR,mesti akan terbayangkan bilik mandi dan juga tandas, mesti ramai akan fikirkan tempat itu kotor, busuk dan penuh dengan penyakit….

Ramai yang mahukan bilik air yang sentiasa kelihatan bersih, cantik dan menarik, jadi amat penting dalam  penjagaan tandas sama ada di rumah, sekolah mahupun tandas awam.

Benar……… jika bilik air rumah bersih, lawa, kemas dan juga sentiasa wangi….. bilik air pun boleh jadi tempat tidur tau….hehehhehehe

Kini ada pelbagai cara untuk mewangi kan bilik air umah kan?.. letak pewangi, sembur minyak wangi, lilin wangi, malah masa mencuci bilik air pun kita guna sabun pewangi….

Sekarang tak perlu risau lagi……. sudah ada TISU TANDAS BILIK AIR yang wangi dan segar…. seperti meletakkan penyembur minyk wangi dalam bilik air tau… Maklum la tisu dan tandas memang tidak boleh di pisahkan……..

Kini Kleenex memperkenalkan tisu tandas wangian terbaru iaitu Ultra Soft Fresh.

Ultra Soft Fresh adalah satu-satunya tisu tandas wangian yang berada di pasaran dan ia membantu memberikan sentuhan lembut yang istimewa. Pasti memberi pengalaman baru yang menyegarkan dalam kediaman rumah kita.

Saya memang ajar anak-anak saya tentang adab dan kebersihan tandas….. seperti baca doa sebelum masuk bilik air, pakai selipar semasa masuk tandas dengan di mulakan langkah kiri dan paling penting, guna kan tisu tandas untuk membersihkan mangkuk tandas sebelum gunakan ia.

Maklumla……tandas di kongsi dengan semua penghuni di rumah terutama jika ada tetamu datang bertandang.

Selepas gunakan tandas juga anak-anak saya akan membersihkan tangan nya dengan sabun dan lap menggunakan tisu tandas juga.

Tisu Kleenex® Ultra Soft Fresh ni di penuhi dengan wangian yang segar semula jadi….

Tisu nya pula di cetak dengan corak bungaan yang comel dan unik.

Malah amat lembut, kuat dan lebih  menyerap walaupun basah dari pada tisu-tisu yang biasa di gunakan.

Betul…. harum sungguh tisu tandas Kleenex® Ultra Soft Fresh ni….harumnya melekat hingga ke tangan…macam pakai minyak wangi la baunya……. Anak saya memang sukakan baunya……

Bila gunakan tisu Kleenex® Ultra Soft Fresh ni, bilik air kita pun akan berbau harum dan terasa kesegaran nya bila masuk ke bilik  air…

Kini Kleenex® Ultra Soft Fresh boleh didapati di semua pasaraya dalam pek 10 dan 20 gulung pada harga RM17.95 dan RM33.10 sahaja….

Murah bukan? malah….. tisu nya berbau harum…. kira 2 dalam satu la… tak perlu susah2 nak cari pewangi lagi…..

Kini pentingnya tandas dalam kehidupan kita dan pastikan ia sentiasa berada dalam keadaan bersih serta berbau harum.

Alangkah bagusnya jika dapat memiliki bilik air sebegini….. kemas, teratur, bersih dan sejuk mata memandang……

Jadi bagi menghargai sokongan pengguna, Kleenex®  menganjurkan Peraduan Kleenex Refresh Your Bathroom pada September ini melalui laman sosial facebook.

Korang sertai la peraduan ini….mana tau berpeluang memenangi 3 hadiah utama bernilai lebih RM40,000. Antaranya ialah :

  • pengubahsuaian bilik mandi profesional bernilai RM10,000
  • bekalan tisu mandi wangian Ultra Soft Fresh selama satu tahun
  • dan liputan eksklusif dalam majalah Parenthood.

Jadi, senang saja nak masuk peraduan ni…

Hantarkan jawapan kreatif mengenai sebab korang memerlukan bilik mandi yang disegarkan oleh Kleenex…. itu aja.

Senang bukan?? Cepat……… peraduan ini akan berakhir pada 30 september 2012 ini….

Sebarang maklumat lanjut layari www.facebook.com/Kleenex.Malaysia.

Mana tahu tuah korang…………..boleh dapat bilik air baru kann?? Selamat bejaya!!

8 thoughts on “My First Kleenex® Ultra Soft Fresh Scented Experience

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s