Bermain di tangga…………..

Bermain di tangga…………..

seyes…….kalu baca tajuk entry mesti hengat lain…………….hahahaha………… hancurr………….

rileks la..blog saya jarang ada gambar yang melampau…kah3…kalu ada pun… gambar dari blog org lain jer… copy paste…hehehe

ni nak citer pasal anak bongsu saya, si Huzaiman……… sekarang ni..kalu saya leka sedikit, tau-tau dia dah panjat tangga… suka nau main kat tangga………..

Tengokla… rileks jer naik tangga………… hari tu ada sekali saya tak perasan………. senyap jer..tak dengar suara……tau-tau dah tinggi dia panjat tangga……….

Cepat-cepat saya ambik dia….. kalu jerit mau dia terperanjat, kang silap harri bulan tergolek pula… ishk… nauzubillah…minta di jauhkan la…

Kalu boleh saya tak larang anak memanjat kerana inilah masanya mereka mencuba sesuatu yang baru…. biar mereka rasa sendiri pengalaman itu..tapi dengan pengawasan orang dewasa la.. jangan di biarkan dia berseorangan la…

Okla… nak kene tengok dia ni…kang saya tak sedar dia dah panjat tinggi lak..nanti ada cerita terbaru lagi, saya update yek….

cauuuuuuuuuuuu……………….

4 thoughts on “Bermain di tangga…………..

  1. Buat mereka yng bergelar ibu dan ayah, waktu ni la paling seronok tengok anak. Macam-macam benda yang diorang buat. Dalam diam-diam je tanpa sedar. Itu belum lagi masuk bilik air kocak air dalam baldi kecik. Hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s