Banyak ke dapat duit raya?

Banyak ke dapat duit raya?

Hari ni 16hb September bersamaan 29 Syawal 1433 hari terakhir hari raya dan juga hari terakhir di bulan Syawal.

Jadi bukan la nak citer sangat kan pasal duit raya…. tapi disebabkan dah tak der entry…saya buat jerla entry gini..kah3…

Ni sampul duit raya pada minggu pertama di hari raya…. sekali jerla dapat snap… pastu tak snap lagi. sbb pas dapat duit raya kuarkan duit, sampul terus buang…kah3

Ni 4 beradik punya la… ada yang dapat 4, ada yang dapat 3..entah macam mana ada gak tak cukup bilangan..hehehe

Amboi..syok tul Huzaiman duk baling2 sampul duit raya…… macam la reti kira kan?? hehehe

Tu dia anak-anak saya sibuk sedang mengeluarkan duit raya dari sampul……. pas tu duk kira kan.. duit raya mereka kami satukan kemudian bahagi 4 supaya sama rata…

ala… mereka bukan paham pun.. dapat duit RM1 pun dah happy tau..hehehe Jadi.. korang punya duit raya untuk anak-anak banyak ker??hehehe

Di akhir syawal ni.. masih lagi leh ucap Selamt Hari Raya ker?? hehehe.. tak lama lagi, sambut Hari Raya Haji pula…. esok pula ramai yang bercuti sempena Hari Malaysia kan? Selamat bercuti yek kengkawan!!

2 thoughts on “Banyak ke dapat duit raya?

  1. Meriah betul keluarga besar sumi ni kira duit… He3.. Alhamdulillah harraz punya adalah juga duit rayanya.. Disebabkn dia masih sorang so duit raya bahagi 2 je dengan daddy ni.. He3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s