Pakej Telefon untuk Samsung Galaxy Note 10.1

Pakej Telefon untuk Samsung Galaxy Note 10.1

Wah….mesti ramai sedang berpusu-pusu beli Samsung Note 10.1 tu kan…. alahai…. Samsung Note yang lama pun saya tak sempat nak beli, ni dha kuar yang baru…..huhuhu

Cantik, nipis, besar dan yang penting MAHAL..hehehe…….. RM2,199.00 untuk bulan 9/2012 punya harga… tunggu tahun depan akan turun ker tak lagi??hehehe


Kredit : savemoney.my

Ini perbandingan hanya antara Celcom dan U Mobile la.. tu pun saya jumpa dalam blog orang lain. Tapi yang ni ada KONTRAK punya.. antara 12 bulan atau 24 bulan…

Kalu beli kat Superbuy dapat diskaun RM100 jer.. kira harga jadi RM2,099.00 la….

Jadi terpulang la pada masing-masing nak beli kat mana kan? Janjji puashati dan yang penting ORIGINAL .. jangan tertipu sudah….

Okla.. saya simpan jerla angan-angan nak beli…… sedangkan Samsung Galaxy Note yang lama pun tak tercapai impian, inikan pula yang terbaru… emm…. tidur dalam mimpi jerla saya pakai.hehehe

3 thoughts on “Pakej Telefon untuk Samsung Galaxy Note 10.1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s