The Pooplook?? Mari lihat apa yang dibeli….

The Pooplook?? Mari lihat apa yang dibeli….

Wah……. “kelas kau mariaaa” ThePoplook la pulak yekk…….

Ha..jangan tak tahu.. sambil-sambil cuci mata, terbeli juga… nak tahu apa yang di beli ker?? Meh tengok meh…….

Baju yang  4 ke atas ni beli sebelum PUASA hari tu……….tapi yang BIRU tu dah habis stok pula yek. pergh…. laku gak yek..hehehehe

Yang terbaru pula Baju Eden Maxi Dress ni…. pergh…. lawa tak wei??hahahaha. Mesti korang bayangkan time bila la saya duk melaram pakai baju ni kan??kan??

Rileks la……. baju-baju ni memang saya beli. tpai saya belikan bagi pihak tuk kengkawan saya la….. mereka guna akaun bank saya jer… sebab dalam bank mereka x der duit… jadi mereka bayar cash la kat saya……hahaha

Kalu saya pakai baju ni…..adeehhhhhhhh.. leh pitam la saya… mestila my IR tak kasi wei.. seksi jer rasa… dan saya bukan nya reti melaram………

Tapi kawan saya ni rajin cuci mata kat PopLook ni…. baju sumer chantik-chantik…. harga pula berpatutan…. dan yang penting selepas BAYAR, barang pun dapat cepattttttttt………!!!!

Eh… klau korang berkenan nak beli baju-baju macam kat atas tu… g la beli kat ThePopLook tu…. bila dah tengok sumer cecantik. mesti ada yang berkenan….hehehe

4 thoughts on “The Pooplook?? Mari lihat apa yang dibeli….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s