Blogger popular di blog, tidak di dunia realiti?

Blogger popular di blog, tidak di dunia realiti?

Selamat Hari Raya!!!

Eh… Syawal sebulan, jadi ucapkan jerla selamat Hari Raya selama sebulan kan? hik3… amacam raya korang? best ker? Dapat banyak duit raya? kad raya?

Haaa……citer pasal kad raya…… saya apat gak.. SATU jer……… tu la satu-satunya kad raya yang diterima selepas raya.. agaknya posmen tak sempat nak hantar sebelum raya..hik3

Kalu tengok kad design kad Raya ni sure ramai dah tahu dari siapa kan??

Sapa lagi kalu bukan dari Mejah tu.. pergh……sekarang Mejah dah pemesssss……… jangan memain tau…

Kiranya tahun ini adalah tahun ke -2 dia bagi kad raya kad saya……… memula dulu tahun lepas dia bagi…. tapi dia kuar duit sendiri la nak poskan…

sekarang ni dah ada orang sponsor….. hebak! hebak!!

Mau tak hebak….. bulan Mei hari tu dah masuk TV… la ni masuk paper pulok……pergh…..pemes dah sekarang kan??

Tapi…asal tajuk dia macam tu yek??

Popular kat blog, tidak popular kat dunia relaiti

Apa-apa pun kak sumi ucapkan semoga maju….maju…maju dan makin maju la lagi……. jangan lupa kak sumi bila dah pemes….. dan Mejah , sila la jemput ke rumah kak sumi lagi yek….. leh makan sedap2..hik3

5 thoughts on “Blogger popular di blog, tidak di dunia realiti?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s