Lama tak update blog…hehehehe

Lama tak update blog…hehehehe

Lama dah tak update blog…..

 

Tetiba mood nak update tak ada.. sama ada berpuasa atau memang x ada mood….padahal banyak benda nak citer… tu dia.. sekali datang penyakit M memang macam ni la gayanya…

 

Sedar tak sedar lagi beberapa hari kita bakal menyambut Syawal… adeh… cepat sungguh masa berlalu… alhamdulilah, tahun ni saya diberi peluang untuk berpuasa sehingga hari ni tanpa sebarang masalah…. syukur.. semoga saya dapat teruskan sehingga ke akhir ramadan.

 

Ok la.. nanti kita cerita lagi yek… sebab idea tak der nak menulis.. tetiba mata macam kuyu jer.. maklum la.. time rehat.. macam nak lelap seminit dua dulu..hik3..

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s