Eyriqazz vs Denaihati – Cabaran SEO

Eyriqazz vs Denaihati – Cabaran SEO

Eh…. mana aci… sumer masuk, saya pun nak cuba nasib juga la….

Tu..kenal tak siapa orang dalam gambar tu?? Tak kenal tak tahu la.. tu BLOGGER POPULER tu… gila la kalu tak kenal kan?? hahaha

sapa lagi kalu bukan EYRIQAZZ dan DENAIHATI yang kacak lagi ohsem!!hahahaa

Eh…sebelum tu kene la tahu syarat-syaratnya kan??

Syarat-syaratnya :

  1. Buat satu entri bebas berkenaan keyword “Eyriqazz vs Denaihati”.Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia. Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Setiap bloggers boleh menghantar 1 penyertaan sahaja.
  2. Linkkan entri tersebut ke entri ini.
  3. Di akhir entri anda letak ayat ini “Contest ini di anjurkan oleh Eyriqazz.com di taja bersama Denaihati.com, Azri.my, Blogr.my, Ziefauzi.com, Shakiddo.com, ZarulUmbrella.com, Hatiputera.com, Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com, BloggerSentral.com, Mysuperkid.net, Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.com, Kgbalimbang.blogspot.com, Ciktom.Com, Muhasabahtrading.Com, dan PanduanServisBlog.Com(**perghh.banyak gila penaja wei.. 18 PENAJA tuew!!)
  4. Cabaran Contest ini berlangsung sehingga 31 August 2012.
  5. Tinggalkan permalink entri anda di SINI

Pemenang akan ditentukan melalui kata kunci “Eyriqazz vs Denaihati” yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh antara 1-10 September 2012.

Wah.senang bangat kan?? hahahah… apa susah.. apa yang saya tulis ni pun kira salah satu ENTRY nya juga tau…hahahaha…

Dah tahu syaratnya… apa kata kita usha hadiahnya pula.. dengar kata ramai sungguh yang menaja hadiahnya dan lebih dari RM1K tau…perghhhhhh……masyukkkk……..

Hadiah : (Updated Setakat 26 June 2012)

  • 1st Prize – RM500 Cash + ( 20,000 trafik dari Denaihati.com ) + ( iklan banner saiz 125×125 sebulan di blog cik tom)
  • 2nd Prize – RM300 Cash + (10,000 trafik dari Denaihati.com )
  • 3rd Prize – RM200 cash  + 5,000 trafik dari Denaihati.com
  • 4-5th Prize – RM100 Cash + 5,000 trafik dari Denaihati.com
  • 6-7 Prize – RM50 Cash each
  • Entri Pilihan terbaik – RM100 Cash +  iklan banner saiz 125×125 sebulan di blog cik tom)
(Additional RM250 Reserve Prize, masih belum decide lagi camne nak agihkan.. Total hadiah Cash dari Eyriqazz + Penaja = RM1,650)

 

LUMAYAN kan??Jom sertainya…… mana la tahu dapat salah satu hadiah yang menarik tu kan?? hehehehe

Ingat…..sebelum di akhiri entry ini… kene la akhiri dengan ayat sebegini :

Contest ini di anjurkan oleh Eyriqazz.com di taja bersama Denaihati.com, Azri.my, Blogr.my, Ziefauzi.com, Shakiddo.com, ZarulUmbrella.com, Hatiputera.com, Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com, BloggerSentral.com, Mysuperkid.net, Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.com, Kgbalimbang.blogspot.com, Ciktom.Com, Muhasabahtrading.Com, dan PanduanServisBlog.Com

 

23 thoughts on “Eyriqazz vs Denaihati – Cabaran SEO

  1. Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan🙂

  2. Tahniah..

    Sebab blog awak berjaya berada di page pertama Google..

    Lepas ni bolehlah saya belajar daripada awak cara untuk memperbaiki SEO blog..

    TQ..

  3. Good Luck Sis..

    Tahniah sebab entri awak berjaya di page pertama google.. Harap boleh beri tunjuk ajar cara untuk memantapkan SEO blog.. TQ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s