Danial di Langkawi 4 hari 3 malam

Danial di Langkawi 4 hari 3 malam

Eh.. lupa pula nak ucapkan Selamat Cuti Sekolah kepada semua pelajar dan guru2 yek.. ialah, 2 minggu sekolah di tutup… seronokla kan??

Cuti sekolah ni saya pula yang tak ambil cuti gara-gara cuti dah habis sebab amil cuti tempoh hari jaga Zulfadhli kan..  ialah.. kan kene jaga VVIP tu.. sebab patah siku.. jadi kene la korbankan cuti…

Jadi cuti sekolah kali ni saya tak derla ambik cuti… dan saya tak dapat la ikut my IR g kursus ke Langkawi…….. waaaaaaaa……. sedih mak tau!!

Ishk….sapa tak tahu tempat ni memang la… tapi gambar ni bukan my IR ambik yek.. saya google di Internet jer.. hehehe

My IR g kursus dari hari Selasa hari tu.. dan kini hari Jumaat dia akan berangkat pulang ke Perlis pula.. sebab nak g kenduri kahwin di Perlis pula.. (eh.. ye ke perlis?? lupa la..hahaha)

Dia pergi buka seorang, di temani oleh anak bujang saya yang pertama, sapa lagi Muhammad Danial la…hehehehe….. maklum la dia dah besar, boleh jaga diri, jadi saya lepaskan dia bersama my IR..

Mereka menginap di Langkawi Seaview Hotel ni…. kat Kuah rasanya kot… saya mana la tahu kat mana… pergi pun sekali .. tu pun masa saya kerja di Isetan, KLCC…itu pun pergi ngan rakan-rakan jer…hehehe

Okla kan.. merasa la juga menjejak kaki di sana kan?? dari tak der…hik3

Ni la harga bilik hotel Seaview… saya tak tahu la harga yang murah-murah tu memang betul murah atau memang itu gimik… saya pun tak pernah pun ‘survey’ harga kat sana.. sebab saya tak pergi.. kalu saya pergi mesti ‘survey’ punya la..hik3

Tapi tu la.. bila minta My IR ambik gambar kat hotel…. gambar ni la yang di rakam. Ishk.. tak seni langsung la My IR ambik gambat.. ada ker ambik gambar depan kaunter daftar…

Saya suh ambik depan Hotel Seaview tu.. nak buat kenang-kenangan bila Danial dah besar…nanti dia nak wat karangan sekolah leh ‘letak’ gambar kat buku dia…hehehe

Pas tu.. saya suh ambik lagi gambar kat kedia coklat Langkawi tu…….. dan ini rupa gambar yang di ambil….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Alahai……. apa la yang di nampak… saya pun tak tahu kat mana tempat ni…. ishkk… my IR ni.. ambik la betul2.. tak nampak sungguh ‘nama’ kedai coklat ni…..

Tapi gitula gaya kalu lelaki ambik gambarkan?? tak menepati citarasa saya sungguh… tu pasal kalu saya ambik gambar, suka ambik banyak2 kali dan pilih mana yang terbaik… sampaikan my IR saya tak suka nak bergambar, sebab banyak sangat ‘shoot’ nya…..hahahaha

Jadi hari ni Danial dan my IR akan daftar eluar dari Hotel dan menuju ke Perlis pula dan ‘daftar masuk’ di hotel lain pula……. Esok sabtu mereka akan menghadiri perkahwinan kawan pejabat nya.. sebab dah alang-alang ke Langkawi, boleh la singgah kan.. kalu tak, memang tak smpai la ke sana..hehehe

Okla.. cukupla entry pasal langkawi ni.. kalu citer pepanjang pun tak guna gak.. sebab x der gambar menarik.. dan yang penting… saya tak pergi langkawi.. jadi saya JELES tau!! hahahaha

 

 

 


 

 

7 thoughts on “Danial di Langkawi 4 hari 3 malam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s