Menebus Hadiah Baby Wipes MamyPoko di Uni-Charm

Menebus Hadiah Baby Wipes MamyPoko di Uni-Charm

Pergi ambil hadiah dah lama, baru sekarang nak update… keh3

Dek kerana gara-gara main game kat Facebook Mamypoko, hanya ini sahaj yang saya berjaya dapat. Gigih gak nak dapat masuk top 20 tu.. tapi tak berjaya.. dapat masuk top 80 aja…

Target nak dapat PERCUMA Lampin pakai buang Mamypoko tu, tapi tak berjaya… saya hanya dapat Mamupoko Baby Wipes sebanyak 4 pack sahaja…..sedih wooooooo…………….

Gigih la juga ke Damansara hari tu…. sebab nak beli belah dan juga nak tuntu hadiah kan.. kalau setakat nak g ambik hadiah ini sahaja.. memang sangat tak berbaloi tau… jadi kita kene la merangcang perjalanan supaya tidak membazir masa dan tenaga…hik3

Tu dia… pergi sekeluarga, tpai saya hanya bawa Iskandar sahaja masa tuntut hadiah tu.. sebab ramai sangat, takut tak dapat kawla keadaan, jadi saya biarkan mereka bersama my IR di bawah..hik3

Sibuk tul Iskandar nak bergambar kat RAK LAmpin pakai buang ni.. bukan boleh dapat PERCUMA pun…. tu depa wat ‘hiasan; jer nak oittttt…..hik3

Jadi akhirnya dapat juga saya menuntut hadiah di Mamypoko….. ala… satu pek tu ada 80keping jer, kalu nak g ler beli kat pasaraya baru RM6.80 aja…hahahaha… jadi saya dah jimat RM27.20 sebab dapat 4 pek kan…hehehehe

Baby wipes ni penting tau.. nak pula kalu dalam kereta.. ishk.. macam-macam la kegunaan nya.. terutama untuk anak-anak saya yang suka makan dalam kereta… pas makan tak tahu nak basuh tangan.. jadi gunakanla wipes tisu ni untuk menghilangkan kekotoran..hehehe

Untungkan??

6 thoughts on “Menebus Hadiah Baby Wipes MamyPoko di Uni-Charm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s