Kongsi Kasih Sayang dengan Kleenex!

Kongsi Kasih Sayang dengan Kleenex!

Sapa kat rumah ada TISU?? angkat keyboard!! hik3… ala.. saya tahu, mesti kat rumah korang ada sekurang2 nya sekotak TISU kan?? ala.. x kira la tisu apa pun kegunaan tisu tu… mesti korang akan guna punya la…Lagi pun TISU la yang banyak memainkan peranan dalam kehidupan kita seharian kan?

Jadi kini jenama dari Kleenex, ingin berkongsi nikmat kelembutan dengan korang semua tak kira dimana korang kat mana pun……

Korang boleh berkongsi kelembutan melalui pelbagai cara, antaranya :

1) Memesan pek Share melalui Facebook Kleenex Malaysia di Facebook

  • Jangan lupa untuk berkongsi PEK SHARE bersama orang yang korang sayangi. Masih belum terlambat untuk berkongsi dengan mereka kerana masih lagi berlangsung sehingga 31.05.2012. Cepat sebelum terlambat!

Ohya… saya dah hantar 1 pek share kepada adik saya… tapi tak tahu la dia dah dapat atau belum?? hik3

2) Dengan menyertai Kleenex Moments di Facebook

  • Korang berpeluang mengambil bahagian dalam Peraduan Kleenex Moments  yang bermula dari 24.04.2012 sehingga 10.06.2012. Ia menawarkan hadiah wang tunai keseluruhan berjumlah RM14,500 dan produk Kleenex.
  • Setiap penyertaan dalam peraduan Facebook Kleenex Moments, Kleenex akan menderma satu pek tisu kepada pertubuhan kemasyarakatan. Jadi orang yang memerlukan juga tetap dapat berkongsi kelembutan bersama kan?

3) Membeli pek istimewa di kedai-kedai berhampiran

  • Dengan hanya berharga RM12.60 per pek, korang dapat berkongsi bersama dengan yang tersayang dirumah atau di pejabat. Teradapat dalam pek edisi terhad dengan corak berilhamkan alam semula jadi dan bunga-bungaan. Pelbagai siri corak flora yang menampilkan gubahan bunga moden berwarna segar boleh dimiliki. Lebih istimewa, corak pek tersebut akan bertukar setiap empat bulan

Berkongsi la dengan berbagai cara untuk mereka. Tak kira la walaupun anda berada di mana jua. Seperti saya…

Saya berkongsi bersama anak-anak saya kelembutan dengan tisu Kleenex di rumah. Anda pula bagaimana ??

Kempen Share The Softness adalah cara Kleenex menggalakkan rakyat Malaysia menunjukkan bahawa mereka prihatin. Diharapkan mesej perkongsian ini tidak terhad kepada ahli keluarga dan rakan-rakan, malah terhadap jiran tetangga, guru-guru dan lain-lain ahli masyarakat yang mempengaruhi kehidupan kita

16 thoughts on “Kongsi Kasih Sayang dengan Kleenex!

  1. Dari dulu lagi dah terbukti Kleenex menjadi pilihan kebanyakan mereka yang bekeluarga. Mungkin dah sebati kerana kelembutan tisu Kleenex itu sendiri. Ni kalo menang bak 10 pek bulehhh..hehe. Pilihan yang bijak

  2. kat umah pakai tisu seringgit je.. hehehe.. hujung munggu boleh keluar belilah … tisu ni memang penting untuk orang yg asik selsema.. hehehe

    1. tisu …apa ada pada tisu? tisu penting bagi org yg mementingkan kebersihan..kalu tiada tisu..alamat abis ler segala kain di badan dibuat tisu..yeaaahh!! balik ni leh ….. pas komen..[sumi..sila penuhkan tempat kosong]…hehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s