[PPRODUK] Norefal Placenta Oil + Vitamin E (Soft Gel)

[PPRODUK] Norefal Placenta Oil + Vitamin E (Soft Gel)

Norefal placenta oil vitamin E softgel 

  •  Sejenis losyen atau serum yang direka khas untuk menambahkan nutrisi bagi semua jenis kulit. Vitamin ni berbau wangi dan digunakan dua kali sehari pagi dan malam selepas mencuci muka. Sapukan rata pada keseluruhan muka dan leher. Ia akan melembutkan pipi dan membantu meremajakan wajah kita. Produk ini akan repair struktur kulit muka kita yang sudah rosak.. So sesuai untuk menutup liang2 roma yg terbuka dan menghilangkan kedutan2 halus dan bekas jerawat serta menegang dan melicinkan kulit.

Vitamin E Softgel made from Swiss Switzerland. Produk ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL dan bahannya selamat untuk dipakai sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari bioteknologi research. Produk ini juga tidak memberi kesan-kesan negatif ke atas kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Bahan yang di gunakan hasil dari bioteknologi research.

NO SIDE EFFECT sesuai untuk semua jenis kulit, guna sekurang-kurangnya 30 kapsul dalam masa sebulan untuk mendapatkan kulit yang sempurna.

Berkesan untuk:

1.Melindungi kulit dari pancaran matahari
~ penggunaan ‘sunscreen lotions’ menyelamatkan lapisan epidermis daripada sinaran ultraviolet cahaya matahari.

2. Mengekalkan kelembapan kulit
~ pengambilan supplement mengandungi vitamin E mencegah dehidrasi kulit. jika anda lihat seorang wanita yang berusia tetapi kelihatan muda dengan wajah yang sihat berseri, itu bererti dia mengambil vitamin E secukupnya,

3. Membantu di dalam menyerap vitamin A
~ vitamin A seperti yang terdapat di dalam karot penting untuk penglihatan dan kulit yang sihat. walau dalam kuantiti yang sedikit, vitamin A ini perlu diserap oleh tubuh bagi kegunaan di atas. pengambilan vitamin E dapat menolong menyerapnya.

4. Melawan dan mencegah jerawat
~ menyapu losyen yang mengandungi minyak vitamin E sangat membantu mencegah jerawat atau jeragat dari timbul di permukaan kulit.

5. Mencegah penuaan kulit
~ Vitamin E ialah sejenis antioksidan. vitamin E melawan radikal bebas dan membuang toksin dalam tubuh. jadi vitamin E penting sebagai agent ‘anti-penuaan’ kerana bahan-bahan mekap yang mengandungi vitamin E dirumus khas untuk mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di muka. pengambilan supplement dalam 400 milligram vitamin E setiap hari pula akan memperbaiki tekstur kulit anda, dan elakkan daripada dimusnahkan oleh pancaran matahari.

6.Elok untuk kulit yang terbakar (sunburn)
~ Vitamin E ni sejuk dan sangat berkesan menghalang rasa terbakar. sapukan pada kulit sebelum terkena pancaran matahari bagi melihat kesannya secara positif.

7. Mengurangkan parut bagi perempuan yang mengandung
~ anda pasti mempunyai ‘stretch mark’ di perut. sapukan vitamin E di bahagian tersebut akan menghilangkan kesan parut. ini kerana parut terbentuk oleh collagen dan vitamin E dapat mengurangkan kekuatan ikatan molekul dalam collagen itu.

8. Mencegah barah kulit
~ kerana merupakan satu antioksida dan juga kerana ia dapat melindungi kulit daripada panahan pancaran matahari, gabungan kedua-dua ini sangat bagus dalam melindungi tubuh daripada kanser kulit ataupun masalah kulit yang teruk.

Cara penggunaan :

  • Gunting hujung kapsul, picit dan sapu pada bahagian muka pagi dan sebelum tidur.

Untuk bulan pertama pakai sehari 2 kali, bila kulit dah gebu n glowing, just maintain sehari sekali sebelum tido pun dah cukup.

100 biji isinya dalam sebotol.

Harga : RM 150.00 (termasuk kos penghantaran)

Harga Baru : RM130.00 (termasuk kos penghantaran)
**termasuk sabah/sarawak

So bagaimana?? Berminat….. jom buat tempahan dengan saya. Mudah, cepat dan murah……

Jadi tunggu apa lagi? Jika berminat boleh la menempah melalui emel untuk maklumat pembayaran ke :

>>sumijelly99@yahoo.com<<

>>sumijelly99@facebook.com<<

**update : 01.01.2013

20 thoughts on “[PPRODUK] Norefal Placenta Oil + Vitamin E (Soft Gel)

  1. ada discount ke klu beli dr akak…1 botol brp…..klu 3 botol berapa? Tadi i salah tekan notify me of follow up comment by email….yg tu kena byr ke…..mcm mana nak batalkan…..tolong email saya chenchenaden@yahoo.com

  2. Just sharing…Dah 2 hari muka mengelupas n merah. Pakai compact powder pun xleh. Terus g kdai cari ape2 je yg boleh melembapkan kulit siang tadi. Akak kdai tu suggest pakai.produk ni. Mula2 tkt nak pakai sbb placenta tu mcm menakutkan je. Tp dah terdesak sbb nak kne jumpe orang ramai, terpaksa bli. Alhamdulillah mmg cepat serap kat kulit. Then pakai compact powder pun boleh. Sy tak jual dan bkn nak melakukan produk ni. Tp sy mmg dah pakai.

  3. dbuat dr placenta oil apa yer…berminat nak cuba n sy dok shah alam…kot2 boleh dpt bg by hang instead of mailing by pos..hehe;)

  4. Salam sis..saya ada soalan tentang gel ne..kalau saya memakainya waktu mlm dan keesokan paginya..perlukah saya mencuci muka saya dengan sabun muka atau air sahaja??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s