Apabila blogger menjadi salah seorang peserta ON AIR

Apabila blogger menjadi salah seorang peserta ON AIR

on air

Rancangan ON AIR ialah sebuah program realiti terbaru dari Astro Ria yang memaparkan pencarian pengacara pelapis yang boleh dibentuk untuk menjadi pengacara program-program kelolaan Astro. Bidang pengacaraan amat sinonim dengan sebuah stesen TV, Maka dengan itu sesi ujibakat telah diangkat menjadi sebuah program TV.

Sapa pernah tengok Rancangan ON AIR?? hehehehe…….. di sebabkan saya dah lama meninggalkan ASTRO, jadi memang tak dapat tengok langsung la… kalu nak tengok ulangan pun kene cari kat Utube jerla….

Tapi kali ni bukan nak cerita apa pun.. nak bagi tahu, salah seorang kawan blogger saya telah pun menjalani ujibakat menjadi peserta Rancangan On Air…..

hilal azmi

Ala..sweetnya LELAKI ini..hik2.. terserlah tahi lalat dibawah bibir…eh.. orang kta kalu ada tahi lalat sebegitu, “pandai berbicara dan tidak mudah kalah”…. hehehe…

Mungkin sesuai la kot kalu dia sertai rangangan ON AIR ni.. sebab peserta mestila jenis yang petah berkata-kata kan..??

Jadi seramai 20 orang telah pun terpilih.. dan seperti biasa lah.. mesti ada saringan lagi kan? Jadi Astro nak 10 orang sahaja untuk peserta lelaki… dan

akhirnya……..

.

.

.

.

.

.

.

hila azmi

Hilal Azmi telah pun terpilih menjadi salah seorang peserta Rancangan ON AIR….

TAHNIAH!!!!

Jadi sebagai salah seorang kawan yang mengenali nya.. mestila ada sokongan padu dari kawan juga kan?? Pada yang menonton rancangan ni, jangan lupa yek tengokkan kawan saya juga… Tak tahu la konsep Rancangan ON AIR ni sama ada ada undian atau tidak… hehehehe

Wah dik.. sekarang ko dah pemes la kan.. dah ala-ala #retis la kan.. esok-esok, kak sumi tegur pun sure dah tak kenal..hehehe.. maklum la dah terkenal dalam TV…hehehe

Bila dah masuk Tv mesti ramai awek-awek meng’usha’ punya.. takper, jangan risau.. pada yang ingin mengenali lebih dekat Hilal Azmi ni.. boleh aja kenal melalui Blog, twitter dan Fan Page Hilal Azmi ni…

JOM LIKE & FOLLOW

Twitter : @hilalazmi

Korang jangan lupa tengok Rancangan ON AIR setiap hari Rabu pukul 9.00 malam di Astro.  Dan yang paling best sebab hosnya  ialah Pak Nil @ Aznil Haji Nawawi….

Ok.. tak mahu cerita panjang la.. udah la umah tak der Astro.. jadi macam ada satu kerugian pula sebab tak dapat sokong kawna sendiri dengna menonton Rancangna ON AIR.. tpai jangan risau.. Hilal Azmi tetap akan update selalu kat Group kami punya… hehehe

Semoga berjaya yek adik Hilal Azmi, kak sumi doakan semoga berjaya hingga menjadi JUARA!! sebab kali orang yang ada tahi lalat dibawah bibir ni, orang itu jenis yang tidak mudah kalah!! hehehe

14 thoughts on “Apabila blogger menjadi salah seorang peserta ON AIR

  1. oh budak.. ari tu nampak dalm fb, mmber bagi tahu ni kawan dia, kawan blogger katanyerr perserta on air.. huhu tetiba engaku kawan kan sbb dia dah popular.. gitoh dunia.. hahaha

    gud luck la dgn dia.. semoga tercapai cita citanya..aminn.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s