Formula 1….. kami datang!!

Formula 1….. kami datang!!

Yeaaaaaahhhhhhh……. kali ni untuk kali ke 2, syaa dapat lagi tiket Formula 1…

Tapi bukan saya yang beria nak tengok sangat, untuk My IR yang nak pergi… jadi nak tak nak saya akan dapatkan juga…hehehe

Kali ni tiket dapat yang harga RM443.00 sahaja… tak seperti tahun lepas.. dapat kat Grandstand. Tapi tak perla.. janjji ada kannn?? hehehe

Google gambar nak tengok macam mana la rupanya duk kat Stand F ni..

Ok.. dah jumpa.. okla.. sekurang2nya bukan duduk atas rumput tanpa bumbung….. ada gak la bumbung tak ler kene panas  atau hujan kan..hehehe

Suka la tu my IR sebab dapat g lagi tahun ni.. saya?? emmm duduk rumah jaga anak jerla yek..hik3

 

 

3 thoughts on “Formula 1….. kami datang!!

  1. mahal nye tiket!!!!….tgk nya skali vroooommmmm pastu ilang… baik kau simpan dlm ASB kan bagus x pon blanja aku…hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s