Temujanjji Doktor Ortopedik untuk Zulfadhli

Temujanjji Doktor Ortopedik untuk Zulfadhli

Selamat Pagiiiii!!!!

zulfadhli

Wah…. rajin nya anak bujang saya ni kan? Sibuk tul nak menolong ibunya menyiram pokok yang memang tak perlu di siram dan di jaga…hehehehe….

Tengok la Zulfadhli… walaupun masih sebelah tangan dia tewtap aktif dan tidak pernah nak duduk diam… ada aja kerja yang nak dia buat dan lakukan….

Penat dah mulut saya suruh dia duduk diam..tapi tak jalan……. wat sakit tekak jer saya jerit…jadi nak tak nak, saya hanya biarkan tapi dalam pengawasan la….

 

klinik ortopedik

Hari ni dah hampir 10 hari lengan Zulfadhli berbalut dengan simen, gara-gara sikunya patah. Emmm….saya belum lagi ceritakan kan kenapa dan bagaimana ia terjadi,. Tak perla… nanti saya akn ceritakan. tak sempat.

Jadi hari ni adalah temujanjji dengan Doktor Ortopedik di Hospital Kajang. Sudah hampir seminggu saya juga bercuti gara-gara menjaga anak saya….

Tak tahu la selepas ini… haruskah saya bercuti lagi atau bagaimana….saya kene ambil satu penyelesaian di mana dua-dua pihak adil dan saksama…hehehe

Okla… kul 8 pagi saya dah kene berada di situ… harap2 tak ramai orang dan cepat aja urusan nya… k… jumpa lagi yek..hehehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s