Check-in Hospital gara-gara siku

Check-in Hospital gara-gara siku

Nampak gayanya 2-3 hari ni rutin harian saya suami isteri terganggu sedikit dek kerana anak yang nombor 3 di masukkan ke wad gara-gara ‘retak’ di siku…

Jadi dah 2 hari kami bergilir-gilir menjaga dia di WAD Kanak-kanak….

zulfadhli

Kejadian ni berlaku pada hari Jumaat petang… masa tu saya masih lagi di Hotel Kuda kerana tugasan kerja….

Dapat panggilan pun dari sepupu, kerana nak bawa ke klinik sebab dah bengkak di sikunya…. jadi saya dengan segera pulang ke rumah… kerana lebih baik saya yang hantar dari orang lain…

Mengikut kata pengasuh, dia jatuh dari kerussi makan. Tinggi atau rendah kerusinya saya kurang pasti….

zulfadhli

Mengikut kata doktor, esok pagi kemungkinan ke Dewan Bedah untuk ‘membetulkan’ tulang nya.. bagai mana caranya hanya Doktor Pakar jer tahu.. sila la jangan tanya saya…

Walupun dia kekurangan kebebsan menggerakkan sebelah tangan dia, Zulfadhli tetap aktif… dan yang paling saya tidak percaya, dia tidak menangis walaupun di bawa ke Hospital pada malam kejadian…

Yang saya harapkan semoga Zulfadhli cepat sembuh dan dapat menjalani rutin harian nya… sebab saya dah kurang 1 hero di rumah…huuhuhu

10 thoughts on “Check-in Hospital gara-gara siku

  1. sian nya….. betul ke jatuh dari kerusi makan? kau dh siasat ke su pengasuh ni kekdg x leh caya sgt….

    eh su kau xde FB ke? aku jrg la tgk blog2 ni…klu ada FB leh keep in touch slalu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s