Dapat juga merasa Red Velvet!

Dapat juga merasa Red Velvet!

red velvet

Selalu tengok dalam blog orang citer pasal RED VELVET ni…. tu dia.. bapak banyak rupa dan jenis RED VELVET ni…hehehehe

Nak tahu yang sedap atau tak sedap susah la kan?? takkan la saya nak g rasa sumer kan… Ada yang murah tapi sedap ada jugak yang mahal tapi tak sedap. Jadi pepandai la pilih…hehehe

Jadi kebetulan di pejabat saya ada jualan makanan bersebelahan Kafeteria KPT (Kementerian Pengajian Tinggi). Jadi saya pun beli la satu potong sahaja!

red velvet kpt

Eh.. cukupla kan untuk anak tekak saya yang nak merasa….hehehe.

Ok.. dapat gak la merasa….. emmm.. ok not bad.. tapi yang warna putih tu cheese kan?? hehehe Omak aiikk.. rasanya sangat PEKAT… err… pekat ker?? ala.. rasa sangat dia punya cheese..hehehe

Bukan setakat RED VELVET jer orang situ jual… malah perlbagai kek lagi la…… Iyerla.. dah kerja di Puteajaya ni.. susah sikit la nak ke kompleks membeli belah kan.. kalu dulu tu, The Mall la paling dekat dan hampir…

Nak ke Alamanda, Putrajaya….emm.. ambik masa dekat 15 minit gak.. huhuhu. jauh laaa!!

kek

kek

kek

Okla.. banyak juga kek yang akk ni jual..boleh la kalu takat nak merasa kek leh beli dengan dia.. sepotong kek ada yang bermula dari RM5.00 ke atas… dan kek VELVET yang saya beli hanya RM6.50..hehehe

Ok.. itu saja cerita di lewat petang…… kalu rajin saya update lagi…hehehe

13 thoughts on “Dapat juga merasa Red Velvet!

  1. Hehe,..Sumi, masa ko amek gambar tu, akak yg jual kek tu ckp ape?

    Aku rasa kan, red velvet ni yg lainnya sbb kaler merah dia tu dgn cheese tu. Rasa dia mcm butter cake kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s