Sekali Dr Fazley perasan laaa…………

Sekali Dr Fazley perasan laaa…………

Hari Ahad lepas (12.02.2012) saya menonton NONA. Memang nak tonton pun, sebab ada kisah Dr Fazley dan keluarga….

Tak sangka kan..diam tak diam Dr Faley dikurniakan 3 orang anak lelaki yang sihat dan kacak-kacak belaka…..

Dan dalam rancangan Nona tu, ada juga mereka selitkan gambar dari lama dan terbaru di mana kini isteri nya dah bertudung litup. hehehe… sekali pandang memang ada iras rupa ibunya kan?

keluarga dr fazley

Jadi sambil saya tonton nona tu, main twitter la sekali…. maklum la dah pasang UniFi ni, kene la guna sepenuhnya kan. Nak pula hp boleh detect wifi.. lagi galak la saya main tweet kan?? hehehe

Tak sangka la pula sambil tgk Nona tu tweet pasal isteri Dr Fazley, padahal tak tag pun dia kat twitter tu…. just mention nama dia jer…

sekali tu dia balas pulakkkk………

twitter

Adehhhhh……………. ”perasan” juga ek Dr Fazley dengan twitter ni.. padahal tak tag pun nama dia kat situ cuma sebut nama jer…hehehehe

Sebaik kata gitu dia tak mudah melenting… siap cakap terima kasih lagi…hehehe

Jadi selepas ini kalu nak tweet sesuatu tu.. jangan tweet sebarangan bersama nama pemilik.. nanti kantoi!! hahahaha

Update (1.50ptg) :

hehehe… Entry ni pun Dr Fazley baca gak wei!! adeh… malu..malu… hahaha

 

19 thoughts on “Sekali Dr Fazley perasan laaa…………

  1. hmmmm..pernah terserempak dgn dr fazley ms dia nak masuk opis dia d pwtc. ms tu dia turun dari bmw dia nk alihkan kon yg halang laluan dia utk park kete tu…huhu

    eh ni lari dr topic ni.. anw dr fazley x marah pun.. he’s cool kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s