Selamat Ulangtahun Nuffnang yang ke 5!

Selamat Ulangtahun Nuffnang yang ke 5!

rumrolls* Nuffnang 5th Birthday Bash! *fireworks*

Wah…TAHNIAH kepada Nuffnang kerana sudah berusia 5 tahun. Kirannya umur sama dengan anak kedua saya Iskandar yang berusia 5 tahun jugak…hehehehe

Jadi di kesempatan ini saya ingin mengucapkan “SELAMAT HARI JADI Nuffnang” kerana selama saya bersama Nuffnang, ada juga yang tak pernah saya rasaia saya dapat rasainya…hehehe

Dengan Nuffnang juga saya dapat menjana pendapatan sampingna dengan senang hati….

Jadi dengan itu, kalu boleh saya ingin mengesyorkan orang ini….. ala.. orang yang kat bawah ni la…

Kalu boleh saya cadangkan :

  • Ada kan permainan yang meriah antara Nuffnang staff bersama Nuffnangers seperti, tiup belon sehingga pecah, cari duit dalam tepung, menghabiskan makanan @ minuman yang tercepat.
  • Hadiah yang menarik dan mengujakan
  • Makanan dan minuman untuk PARTY yang lain dari pada yang lain.
  • Hiasan PARTY yang menggunakan serba serbi BIRU seperti yang di war-warkan TEMA BIRU
  • Lukis gambar ‘Nuffnang stick man‘ di wajah semua yang hadir di PARTY tersebut

dan juga tak lupa

KEK warna BIRU sebanyak  5 tingkat dan setiap lilin wat wajah STAFF NUFFNANG….

Jadi kalu boleh saya ingin turut serta hadir di Ulangtahun yang ke 5 ini bersama-sama Nuffnang. Tu pun kalu dapat… hahahaha…

Semoga di murahkan rezeki dan semakin berkembang sehingga seluruh DUNIA!!

SELAMAT ULANGTAHUN NUFFNANG!!!

 

5 thoughts on “Selamat Ulangtahun Nuffnang yang ke 5!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s