Selamat tinggal KURSUS……..

Selamat tinggal KURSUS……..

Sepatutnya dari 20 – 22 Februari, saya pergi menjalani KURSUS di Port Dickson. Tapi malang nya tak dapat pergi…huhhuuh

Dah la tu wat kat LEXIS WATER CHALET tuuuuu……………..ngehngehngeh

kursus

Oh… sedih tul tak dapat pergi kursus… sebab dia buat di Lexis Water Chalet… keh3…..Kalu tak leh gak saya merasa tidur di Lexis Water Chalet ni… dapat ambik gambar sana sini kan??

Pas tu balik nanti leh wat entry tayang kat pembaca kan??kan?? hehehe

Adakah macam ini bilik saya??

(Kredit gambar : Rajajamal.blogspot.com)

Wah….. berangan-angan saya…… hehehehe. Walaupun hanya dapat merasa duduk bilik yang tak ada private swimming pool pun tak perla.. janjji pernah gak sampai kan??

Nak buat macam mana, saya mempunyai anak yang MENYUSU BADAN SEPENUHNYA dan amat susah untuk saya tinggalkan si kecik tu di waktu malam….mesti nanti saya nages-nanges…huhuhu

Nak tak nak terpaksa la saya menolak dengan ALASAN itu… tak mengapa la, mungkin bukan rezeki saya… mana tahu akan datang ada lagi rezeki yang lebih kan.

Jadi… angan-angan tinggal angan-angan jerla…hehehe Dah..dah.. sambung kerja balik yek……….

6 thoughts on “Selamat tinggal KURSUS……..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s