Enrich Voucher, apa mau buat??

Enrich Voucher, apa mau buat??

enrich voucher

Hari tu my IR tebus enrich voucher kat MAS website….

Dapatla dalam 7 keping enrich boucher ni.. masalahnya, apa aku nak buat ngan enrich voucher nie??

Ada sesiapa pernah guna tak enrich voucher ni? apa benda yang dapat di beli kalu guna ni?? cer habaq mai sikit kat saya yang pest time nak guna..hehehe

5 thoughts on “Enrich Voucher, apa mau buat??

  1. ala.. macam baucer jusco, tesco dll…….. boleh beli tiket flight guna voucer ni….. tapi only MAS🙂 ….. beli barang not sure, tp barang kat airport jer pun….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s