Mixer Food yang PERTAMA!

Mixer Food yang PERTAMA!

Wah..seronok ker bercuti sumer?? hehehe

Tahu la, dari hari Jumaat sampai la hari Selasa cuti panjang kan?? tapi apa pasal yek, walaupun cuti panjang, tapi rasa macam sekejap jer ehh..dah nak keje…

Malas tul la pulak nak keje selepas bercuti panjang kan??kan??

Ada hati tak nak berhenti kerja?? ishk… kalu berhenti, habisla saya.. macam mana nak cari duit nak beli barang dapur kan??

mixer food

Ha.. jangan tak tahu, sejak dua menjak ni perasaan nak memasak macam datang di dalam diri ini… cewahhhh…

Tu gambar dia tas adalah MIXER FOOD.. cis.. bunyi macam la besau sangat kan?? tapi sebenarnya mixer tangan jer tu…

Jangan mudah terpedaya dengan hanya melihat gambar sahaja… MIXER tu saya beli di TESCO sahaja.. brand TESCO juga yang saya beli.. berharga RM69.90 sahaja!

Entah mengapa dalam banyak-banmyak mixer, rasa yang ni lak menarik hati.. sebab BOWL nya ALUMINUM kot.. tu yang berminat sangat…

Nak beli yang jenis ELBA, PHILIPS lom mampu lagi la.. sebab baru nak start kan..so nanti-nanti la yek….

Okla.. projek PERTAMA telah pun di lakukan menggunakan MIXER tu.. nak tahu?? nanti akan saya kongsi kan bersama anda yek!! hehehe

8 thoughts on “Mixer Food yang PERTAMA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s