Akhirnya, Waffle maker sudah berjaya di beli!

Akhirnya, Waffle maker sudah berjaya di beli!

Ini sumer gara-gara kakak saya!! dia telah menghasut saya selaku adiknya yang sangat lawa ni….

Dengan tak semena-mena, saya terpaksa membelinya!! grrrr

waffle maker

Lihatlah…. saya telah pun berjaya membelinya!! Waffle maker dari brand TAKADA yang telah di beli di Maydin, Kajang..

Udah la tu, saya terpaksa belikan pula orang lain punya dan terpaksa poskan terus ke Sabah! Sabah ok.. bukan dekat punya tempat…hahahahaha

Kakak saya telah pun mencuba waffle maker dan hasilnya memang sangat memberangsangkan anak tekak bila melihat nya…keh3 Tak caya? Korang g la baca link dia :

waffle maker

Inilah rupa waffle maker nya… tak derla sebijik macam kat kedai punya.. ni khas untuk buat kat rumah boley la kan.

Ialah.. anak-anak saya penggemar waffle, kalu 1 waffler RM3.00 di beli pula dengan 4 keping..dah jadi RM12.00 kalu buat sendiri, rasanya leh dapat lebih dari 10 keping tau!!

Jadi… tunggu yek hasil nya.. nanti saya akan kasi tunjuk pada kamu semua!!hehehe

34 thoughts on “Akhirnya, Waffle maker sudah berjaya di beli!

  1. sis..nak jg yg ni blh tlg belikan..brapa hrganya yer..lngkawi ni susah nak dpt bnda2 mcm ni..kalu ada pun yg mahal..

  2. bleh tlg beli & pos ke kelantan…kos pos saya bayar…..coz dh lama cari TWM kat sini tp tak ada,,,dh confim dgn Mydin, Tesco, Giant, & Parkson…..brand ni mmg tak masuk ke sini…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s