Danial, Phineas and Ferbs Events

Danial, Phineas and Ferbs Events

Salam Jumaat kengkawan…hehehehe

Hari ni nak citer pasal Event yang saya dan anak bujang saya pergi pada 14.12.2011…. eh.. baru pasan.. itu adalah tarikh lahir adik saya Sekilass

Ala.. dia dah besar, dan dah ada suami untuk wish dia.. jadi kita lupakan dia sebentar..keh3

disney event

Event Phineas and Ferbs ni di adakan di Hilton PJ pada pukul 3 petang.. sebaik datang dalam kul 2.30 petang. sebab nak cari parking… perghh.. punya la lama…

Maklum la, nak park kat dalam Hotel Hilton rasanya sangat mahal kannnnn… jaid park sebelah hotel bawa jambatan.. murha sikit.. 1 jam baru RM0.60 jer.. dari setiap jam RM4.00 hehehe

disney event

Suka la Danial bila dapt g majlis macam ni.. ialah sebab ia mibatkan kartun kannn………

Tapi sebenarnya kir ni hadiah hari jadi la.. g bawa Danial g Majlis Disney ni… kang klau tak di bawa nanti di tuntut nya yang bukan-bukan..letih ibu nak layan..hehehe

Sampai sana masih melilau mencari blogger yang di kenali..emmm…. nampaknya tak ada, tapi tak sangka terperasan kak Ayu… hehehe

Sebaik ada kak Ayu…leh la berborak dan satu meja ngan dia..

disney event

disney event

Tu danial g wat letak pelekat kat tangan….

Sap suh letak kiri kanan lagi ko. dan jangan tak tahu, siap bawa ballik satu kertas pelekat tu.. nak buat kat rumah… Tapi kalu sampai kat rumah, memang aku malas nak layan la.. kang habis sumer kaki tangan dia g tampal..hehehe

disney event

Tak menyempat-nyempat.. di sarung nya baju yang dia dapat dalam Goddies Bag tu…

Tapi baju tu besau sangat… tak perla.. ambik dan pakai jerla.. nanti dah besau lagi leh pakai balik…hehehe

disney event

Dan acara kemuncak, seperti biasa di tampilkan Maskot Phineas and Ferbs untuk acara bergambar bersama peminat nya…

Leh tak nak bagi tahu, bawa kamera tapi tak bawa bater kamera… hangin tul aku.. penat-penat charge bateri, leh lak lupa masukkan dalam kamera.. grrr……

Sebaik la NOKIA E5 aku ni berjasa.. walaupun gambar tak selawa kamera digital.. tapi leh la kan.. ada gak la kenangan…

Itu pun Kak Ayu tolong snapkan guna camera DSLR dia..hehehe.. **nanti emelkan gambar yek kak! hehehe

Phineas and Ferb ialah siri televisyen animasi Disney Channel yang mengisahkan pengembaraan dua adik-beradik tiri di halaman rumah ketika cuti musim panas. Siri kartun ini ditayangkan buat julung kali pada 1 Februari 2008 di seluruh dunia, selaku rancangan Disney Channel Original Series (DCOS) pertama yang bertayangan perdana serentak di seluruh dunia

Setiap episod Phineas and Ferb terdiri daripada tiga senario; iaitu senario utama yang menumpu pada Phineas dan Ferb, dan senario kecil yang melibatkan Candace dan rakan-rakannya atau Ejen P dan Dr. Doofenshmirtz.

So, pada peminat cerita jangan lupa saksikan di Disney Channel (Astro 615) ya adik-adik!

10 thoughts on “Danial, Phineas and Ferbs Events

  1. besh2… mudah2an 1 hari nanti tersangkut gaks event2 mcm neh kat imran n iffah…amin3!! btw, mmg suker sesgt tgk muka abg danial neh…hemsemmm!!! hihihiih…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s