Makan sarapan pagi untuk mendapatkan tenaga!

Makan sarapan pagi untuk mendapatkan tenaga!

nasi lemak

Okey… gambar di atas adalah nasi lemak yang di beli di gerai tepi jalan tapi di bungkus menggunakan Tupperware. Tupperware tu tak der la gerai tu kasi yek.. aku bawa la dari rumah…

Apa la gunanya ada tupperware tapi tak guna kan.. so, inilah masanya…

Lagi pun aku makan pun ada sebab gak… antaranya :

PICC

Nak g shopping kat PICC…..hahahaha

Gila ko.. kebanyakkan barang ada yang sampai 80% potongan nya… tapi kene tunggu HAPPY HOUR la baru dapat…hahaha

So, kalu korang dekat ngan PICC, jom kita mencuci mata mana la tahu boleh membeli barang yang di minati… tapi kebanyakkan yang di jual adalah, beg tangan, baju perempuan & lelaki, kasut.. barangan bayi dan kanak2 tak ada yek!! harap maklum..keh3

Ok… jemput makan yek!!

7 thoughts on “Makan sarapan pagi untuk mendapatkan tenaga!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s