Terima kasih Tupperware atas hadiah itu!

Terima kasih Tupperware atas hadiah itu!

Yeaahhhhhh….. semalam dapat 1 bungkusan dari City link… tu pun dia main campak masuk kat porch kereta… sebaik tak kene lenyek ngan kereta…. hampeh jer City link…

citylink

Rupa-rupanya Hadiah dari Tupperware.

Ingat tak pasal aku menang Peraduan dari Tupperware tu?

tupperware

Ha… kan aku menang barang Tupperware RM100… so, ini lah barang nya :

tupperware

2 bekas kecil, set bekas makanan beserta sudu/garfu dan juga beg nya sekali..

suka aku….. leh la pas ni bawa bekal g pejabat…… tapi tunggu aku rajin masak la.. sekarang ni perasaan M tu tengah menular dalam badan ni…..hahaha

14 thoughts on “Terima kasih Tupperware atas hadiah itu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s